PARTNER SERWISU
hrsineha
radan9

radan9

Ostatnie 10 wpisów
tzn. jak? dostaje kase nie bedac juz akcjonariuszem????

czesc.
moze glupie pytania ale czy ktos moze mi w prosty sposob wyjasnic jak dziala dywidenda?

czy jak kupie dzien przed wyplacana dywidenda, to nastepnego dnia do kazdej akcji dostane te 20 gr?
czy np. powinienem akcje miec na rachunku przez jakis dluzszy okres zeby byc uprawniony do dywidendy ?
czy dywidenda wyplacana jest w trakcie trwania sesji czy np. w nocy na rachunek, i czy moze przelozyc sie to na cene akcji nastepnego dnia.

za odpowiedz serdecznie dziekuje
pozdrawiam

"nie bawię się w DT"

moze mi ktos wytlumaczyc co oznacza skrot "DT" ?
za odpowiedz serdecznie dziekuje.

Tytan napisał(a):
@rysiekmilioner, pozrdrawiam

Zajrzyj na mój post z 23lutego str.96
Naucz się go na pamięć jak potrafisz.
Jest tam dokładnie opisane jak Rysio pompuje... kasę.
Po co mu chłopie ropa? Żeby znowu miał wydatki.

Jesli jest to prawda to predzej czy pozniej wszystko sie wyda i kazdy z tych kombinatorow pojdzie siedziec.

Droga sprawa jesli info na stronie petrolinvest jest falszywe to wkrotce znalazlby sie ktos, kto by to ujawnil i kazdy kto maczal w tym paluchy mialby na glowie prokuratora.

ps. mysle ze to jest ostatnia szansa petrolinvestu. Po infie ze niestety nic nie znalezli nie tylko akcjonariusze beda bankrutami.

jak dokopia sie do wody to trzymam kciuki zeby to byla woda mineralna wysokiej jakosci. Moze na tym da sie zarobic.
Ale jak ktos juz wczesniej powiedzial na tej tej glebokosci to chyba trudno znalezc wode...

Ja sparzyłem się na tym papierze jak kilka miesięcy temu był komunikat w sieci, że Chińczycy mają zakupić akcje petrola po 60 zł. I co ???? minelo kilka miesiecy i o tajemniczych Chinczykach juz nikt nie mowi... kurs poszedl mocno w dol teraz po kilku super-komunikatach skoczyl w gore. Dobrze ze sie nie nabralem w zeszlym tygodniu bo bylbym w plecy 50 procent. Moze jak ma ktos niezle szczescie to zarobi w krotkim czasie na petrolu, ale bierzcie pod uwage co sie dzieje z tymi akcjami, a moze unikniecie nieszczescia chlopcy... Wszystkim naturalnie zycze powodzenia w trafnym wyborze inwestycji

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 13 stycznia 2012 23:29:24
Liczba wpisów: 18
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,186 sek.

vubnbdsg
viomsnxn
wtztxolk
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
somkcfqg
usjdsoyu
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat