Temat:
CHEMOS
przemcio79 napisał(a):Czy ktoś widzi oprócz mnie rysujące się odwrócone RGR zapowiadające koniec spadków czy tylko ja mam omamy? Mogłoby być fajne wybicie, jeśli teraz jesteśmy na szczycie głowy stary masz racje obrona byla na 81 groszy i to byl doł bessy tej spoly od tamtej pory 5 dni z rzedu leciala w gore pozniej korekta na 3 punkty - kratki, ale co wazne ta korekta nie przebila oporu dna bessy byla o 3 kratki w gore tak wiec zera na wykresie sa bardzie wznoszace niz opadajace...tak sie zastanawialem jeszcze o mozliwosci korekty spadkowej czyli te 5 dni ktore lecialo do gory po mega spadkach ale z wykresu widac ze gdyby byla korekta to zera opadajace na wykresiem musialyby przebic dno bessy czyli 81 groszy a tak sie nie stalo...mało tego jesli zauwazymy dwa dni wzrostow i w poniedzialek i wtorek kratki plusowe przebija o chociazby jednek punkt kratki plusowe z tych pieciodniowych wzrostow to mamy trend wzrostowy na spole...sprawe moze skomplikowac duza ilosc akcji pda, ktora moze zanizyc kurs jednak wydaje zostana wciagniete na szybko i kurs zacznie leciec na polnoc.....pozdro
|