Hej!
Mam taki problem, od niedawna zostałem użytkownikiem MacBooka i niestety mając konto w Alior Banku nie jestem w stanie na macu odpalić NOL3 jaki program pozwoli mi na korzystanie z mojego pakietu notowań???
Pozdrawiam Wojtek
|
|
tak tylko mnie nie chodzi o konkretną stronę na którą mogę wejść używając telefonu tylko jakiś program lub aplikację z notowaniami na komórkę
|
|
Ok wielkie dzięki
A jeszcze powiedzcie mi są jakieś fajne notowania na komórki, nie muszą już być na bierząco mogą mieć opóźnienie pozdr
|
|
Nie no bezrobocie to był taki przykład z dzisiaj akurat, generalnie interesują mnie wskaźniki makroekonomiczne, giełdy zagraniczne no i oczywiście nasza GPW
|
|
Hej Poradźcie mi proszę, skąd brać bieżące informacje. Dzisiaj np. czekałem na dane dotyczące bezrobocia w USA i w oknie informacji w NOL3 pojawiły się one parę minut po tym jak rynki zareagowały. Skąd pobierać najbardziej aktualne ( praktycznie na żywo ) informacje???
|
|
mam takie pytanie, pobieram dane z bossa.pl w formacie Metastocka ale jak je próbuje otworzyć w programie to mi wyskakuje not a valid metastock windows file..... dlaczego tak????
|
|
ok dzięki, a portale z których najlepiej pobierać codzienne informacje giełdowe, gospodarcze??
|
|
cieszę się, ale chodzi mi o troszkę bardziej rozbudowany warsztat....:D
|
|
Hej szukałem ale takiego konkretnego tematu nie znalazłem....
Jakie odwiedzacie, polecacie strony o giełdzie i inwestowaniu??? Takie gdzie można pouczyć się giełdy jako początkujący i takie gdzie może info znaleźć już bardziej zaawansowany gracz????
|
|