PARTNER SERWISU
eioqzsso
babel85

babel85

Ostatnie 10 wpisów
Hej!

Mam taki problem, od niedawna zostałem użytkownikiem MacBooka i niestety mając konto w Alior Banku nie jestem w stanie na macu odpalić NOL3 jaki program pozwoli mi na korzystanie z mojego pakietu notowań???

Pozdrawiam
Wojtek

tak tylko mnie nie chodzi o konkretną stronę na którą mogę wejść używając telefonu tylko jakiś program lub aplikację z notowaniami na komórkę

Ok wielkie dzięki

A jeszcze powiedzcie mi są jakieś fajne notowania na komórki, nie muszą już być na bierząco mogą mieć opóźnienie
pozdr

Nie no bezrobocie to był taki przykład z dzisiaj akurat, generalnie interesują mnie wskaźniki makroekonomiczne, giełdy zagraniczne no i oczywiście nasza GPW

Hej
Poradźcie mi proszę, skąd brać bieżące informacje. Dzisiaj np. czekałem na dane dotyczące bezrobocia w USA i w oknie informacji w NOL3 pojawiły się one parę minut po tym jak rynki zareagowały. Skąd pobierać najbardziej aktualne ( praktycznie na żywo ) informacje???

mam takie pytanie, pobieram dane z bossa.pl w formacie Metastocka ale jak je próbuje otworzyć w programie to mi wyskakuje not a valid metastock windows file..... dlaczego tak????Think

ok dzięki, a portale z których najlepiej pobierać codzienne informacje giełdowe, gospodarcze??

cieszę się, ale chodzi mi o troszkę bardziej rozbudowany warsztat....:D

Hej szukałem ale takiego konkretnego tematu nie znalazłem....

Jakie odwiedzacie, polecacie strony o giełdzie i inwestowaniu??? Takie gdzie można pouczyć się giełdy jako początkujący i takie gdzie może info znaleźć już bardziej zaawansowany gracz????

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 18 marca 2010 16:24:30
Liczba wpisów: 9
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,281 sek.

eprrhacu
vxspbvdd
nhsutgxi
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
oxdpnzkc
xoqqpkxm
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat