Temat:
ASTARTA
Wsparcie obronione na dzień dzisiejszy... pytanie jak będzie dalej? Sytuacja na giełdach wygląda nieciekawie (wysokie poziomy, czerwień, COVID, bezrobocie, u nas wybory itp.). Jak się zachowa kurs dalej? Przyznam mam ochotę wejść w ten walor jak wsparcie wytrzyma. Dziś troszkę wpadło w okolicach wsparcia, ale ta czerwień mnie niepokoi...
|
|
Temat:
AMREST
Jeśli obronimy poziom 23-24zł będzie konsolidacji ciąg dalszy i jest szansa na pokonanie oporu 28zł i dalsze wzrosty. Jeśli zejdziemy poniżej 23 złociszy to pogłębimy ostatnie dołki. Ogólnie moim zdaniem sytuacja nie jest za ciekawa ale warta obserwowania.
|
|
Temat:
I3D
tak
|
|
Temat:
I3D
kto to kupuje? Sytuacja spółki jest wręcz tragiczna. Owszem rozumiem zainwestować ze 3-5 tysięcy najwyżej się straci, ale od jakiegoś czasu tu są spore obroty jak na tę spółkę i na NC. Czy czasem ktoś tu nie mieli? Co tu jeszcze robią w RN Głuchowski i nowo powołani? Jeśli to bankrut, co jest raczej pewne, to nie przynosi to chluby co poniektórym...
|
|
Temat:
I3D
ciężko cokolwiek wywnioskować... pojawiały się jakieś dziwne infa o funduszu, była też jakaś śmieszna wzmianka o Węglopexie, ale zero konkretów. Nie pozostaje nic innego jak poczekać do walnego... tylko czy coś to zmieni? Czy faktycznie pojawi się jakiś konkretny inwestor i da jakiś promyk nadziei, czy będzie to jakieś cudo cypryjsko-luksemburskie, które dobije spółkę na dobre.
|
|
Temat:
I3D
wygląda na to, że już nikt nie wierzy w tę spółkę... a tyle było ochów i achów na początku. Zaprzepaszczono olbrzymi potencjał, jakim dysponowała spółka. Teraz to już nawet pies z kulawą nogą omija walor z daleka...
|
|
Temat:
PULAWY
konik napisał(a):kolega z okolicy pulawy lub pracownik? tak sie sklada, ze i jedno i drugie...
|
|
Temat:
PULAWY
chemia.wnp.pl/msp-chce-zblizyc...hmmm... to niekoniecznie dobra informacja dla Puław. Ja pchnołem część papiera bo uważam, że w okresie styczeń-luty kurs może spaść kilkanaście % jak to bywało w ubiegłych latach. Myślę, że uda mi się wskoczyć przed dywidendą na nieco niższych poziomach. PS. Większość instalacji pracuje na 100-tu % obciążeniu lub takim na ile pozwala stan techniczny instalacji(zwiększono pobór metanu do 90 000 Nm/h)
|
|
Temat:
HBPOLSKA
mitsuban napisał(a):merams napisał(a):dobrze by bylo...bo robilo sie coraz bardziej nieciekawie Wszystko zalezy od tego, w ktorym momencie wszedles .Ja mam srednio po 3,16 .Mysle ,ze powinno byc dobrze,bo juz nie ma duzo spolek na GPW ,ktore sa tak zdolowane i jednoczesnie maja tak dobre fundamenty.To znakomita okazja dla fundow.Poziom 3,00 wydaje sie byc b.silnym poziomem wsparcia.Ostatnio dobierano juz po 3,06 i nie pozwolono by cena dotarla do 3,00.Jesli przebijemy 3,55 to naprawde moze byc dobrze.Mysle ze 4,2 to poziom min. zasiegu pierwszej fali wzrostowej.Pozdrawiam wierzacych w potencjal HB! no ja to mam srednia grubo ponad 6,50zl, ale mysle, ze ten papier w perspektywie 2-3 lat powinien dac sporo zarobic... Trzeba obserwowac. Jak zacznie sie trend wzrostowy najwyzej troszke dokupie. Na razie miejmy nadzieje, ze juz nizej nie zejdziemy.
|
|
Temat:
HBPOLSKA
dobrze by bylo...bo robilo sie coraz bardziej nieciekawie
|
|
Temat:
HBPOLSKA
nieukrywam ze licze na odbicie bo ilez mozna spadac... Akcjonariat niezle wymeczony. Oby wybicie bylo warte czekania...
|
|
Temat:
IDEON
ja tam jeszcze potrzymam... mam zbyt duże plecy żeby teraz oddawać. Najwyżej potraktuje to jako lokate dłuuuuugoterminową.
|
|
Temat:
PULAWY
ładnie pulawy się zachowują od paru dni:) oby tak dalej. Myślę, że ponad 60zł w przyszłym tygoniu całkiem realne. Melamina 1 (linia 1) w trakcie przygotowania do rozruchu. Kapro dociążone, nawozy i ADBlue też bardzo dobrze się sprzedają.
|
|
Temat:
PULAWY
Witam,
ja uśredniam od października i jakoś nie widzę końca:) Ale mam nadzieje, że koniec lutego początek marca ruszą pełną parą nawozy jak co roku i cena waloru znacząco wzrośnie.
|
|