PARTNER SERWISU
ezzndabl
malox

malox

Ostatnie 10 wpisów
Musisz kupić prawa poboru na rynku, Assecopol-PP

Porównaj cenę PP i akcji, to będziesz miał odpowiedź. A ja mam inne pytanie, do kogoś bardziej doświadczonego. Jeśli po stronie S stoją oferty po 0,05 grosza, po stronie K również 0,05 grosza, to dlaczego żadne transakcje nie są zawierane?

Ktoś może był albo słyszał o szkoleniach organizowanych przez XTB. Zastanawiam się czy się nie wybrać, ale nie wiem czy to nie strata czasu.

Gdzieś wyczytałem, że Prokom zagwarantował sobie w umowach z ZUS obsługę sieci informatycznej do 2013 roku. W tym może kryć się przyczyna...

Instytucje nie po to kupują, żeby za chwile sprzedać. Program emisji jest od dawna znany, więc rynek już wiadomości zdyskontował. Pozdrawiam!

Nie sądze, żeby takie zachowanie akcjonariuszy było jakimś wyjątkiem na naszej giełdzie. Czas pokaże kto miał rację!

Nurtuje mnie pytanie. Dlaczego zredukowano ilość akcji przypadających na inwestorów indywidualnych. W zapowiedziach miało być 10%, czyli ponad 300tys, a ostatecznie jest 90tys. Uważacie, że spowodowane to jest nikłym zainteresowaniem ze strony drobnych inwestorów?

Chodzi mi konkretnie o ten fragment "Mniejszy zysk operacyjny i zysk netto podobnie jak nieznaczny spadek przychodów wynika z niezakończenia i niewyfakturowania przed upływem II kwartału kilku zleceń dla Netii S.A." Czy wobec tego możemy spodziewać się dobrego raporu za 3Q ?

Jeśli dobrze zrozuniałem, to w następnym raporcie zobaczymy zyski za 3Q + zaległe z 2Q

W monitorze spółki nic nie ma na temat drugiej nogi. Jakieś niedopatrzenie, czy raczej spółka wstydzi się swojej działalności budowlano-montażowej?

Kilka tygodni temu był wywiad w CNBC z Prezesem Rafako. Prowadzący spytał o sposób finansowania tej inwestycji. Odpowiedź była troszkę wymijająca. A co do samego paku, jeden blok nowy, reszta złom do remontu. Jeśli chodzi o kopalnie to praktycznie na zero wychodzą, a patrząć co zieloni wyprawiają, może być tylko gorzej. Podsumowując: RAFAKO może ciągnąć ten interes w tym stanie jaki jest, co doprowadzi do powolnej agoni, lub ładować ogromne środki na remont pozostałych bloków. Ale patrząc z perspektywy czasu na sposób finansowania bloku PĄTNÓW II, czarno widzę dalsze inwestycje

Widocznie nie ma potrzeby reklamować. Krótkie wzmianki i tyle. Część portali giełdowych to nic więcej jak ulotki reklamowe, płacisz jesteś...zamiast garków i proszku do prania spółeczki reklamują. Też w to wszedłem, zobaczymy co z tego będzie

A ja czy nie będzie powrotu na 120-130

Kupno PAK i okolicznych kopalni. Jakieś spostrzeżenia na ten temat macie? Chyba w niedalekiej przyszłości sprawa powinna się wyjaśnić.

Patrząc na ilość postów... szaleństwa nie widać.

Witam! Ktoś ma może jakieś przemyślenia na temat ofert publicznej a obecnego kursu notowanych akcji?

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 11 marca 2011 21:21:13
Liczba wpisów: 17
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,203 sek.

kxdlcrvt
penaxonk
keynozry
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
krmvstbd
qrxakswg
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat