OK wszystko jasne dzięki za odp.
|
|
mathu napisał(a):Oczywiście nie. Przy zapisach ważne jest konto w KDPW, a nie dom maklerski. A mógłbyś to bardziej rozwinąć? Jak to zrobić technicznie.
|
|
Moje pytanie nie dotyczy konkretnego DM.Nie chciałem zakładać nowego tematu więc piszę tu.Pytanie jest następujące jeżeli jest debiut na GPW i zapisy na akcje robi np. BOŚ a ja mam rachunek w ING to chcąc nabyć te akcje muszę zakładać konto w BOś?
|
|
Więc czekam z niecierpliwością mam troszkę wolnej gotówki do zainwestowania myślałem również o Dudzie.
|
|
Myślisz,że to dobra inwestycja w Hawe? Może jest gdzieś analiza tej spółki byłby wdzięczny.
|
|
Temat:
ODLEWNIE
SpartaN napisał(a):Wiadomo już czemu tak rośnie? Czysta spekulacja bo jakoś nie byłem w stanie znaleźć info, które by świadczyło o tak ogromnej zwyżce. Też tak myślę przeglondam wszystkie info ale nic o spółce nie znalazłem.
|
|
Temat:
MIDAS
Myślicie, że jeszcze spadnie?
|
|
Palacz Philip Morris choduje rybki tak mi wyszło
|
|
Tak myślałem ale np.jak jest zapis 6589k czyli wychodzi 6589000?
|
|
Proszę wyjaśnijcie mi dwa zapisy - wolumen dzienny np 6700k szczególnie o to k mi chodzi -obrót dzienny 70m
|
|
Temat:
BORYSZEW
Witam. Na giełdzie gram od 2mc czytam wszystko co się da o inwestowaniu. Mam min akcje Boryszewa czy ktoś mógłby mi bardziej rozwinąć te dwa punkty 1. Za 1 pp dostaniemy 2 akcje, po 0,10 zł każda. 2. Data ustalenia pp to 8.10.10r, czyli akcje musisz mieć 05.10.10r.
|
|