Temat:
CIGAMES
ja sadzicie jaki ta spolka napisze nam scenariusz na najblizsze miesiace ? sadzac po tych probach ratowania kursu poczawszy od skupu prezesa a skonczywszy na artykulach tlumaczacych opoznienie sgw2 koniecznoscia dopracowania gry na platformy wii i ps vita chyba juz asow zadnych w rekawie nie maja do daty premiery ...chociaz znajac pomyslowosc firmy pewnie trafia sie po drodze jeszcze jakies podnoszace na duchu wiesci :)
|
|
Temat:
CIGAMES
Wie ktoś co tu tak oboroty wzrosły ? Do przewidzenia było że raport podadzą pod wieczór
|
|
jak oceniacie sytacje na handlowym ,podejmie jakis atak przed dywidenda na 100 ? jak wyglada w perspektywie najblizszych tygodni ?
|
|
Temat:
CIGAMES
wiesz rekomendacje analitykow tez o czyms swiadcza ,zalozenia spolki sa ambitne ale maja twarde i realne podloze wiec niemozna mowic o czystej spekuli i sztucznym podbijaniu kursu przez grubszych graczy
|
|
Temat:
CIGAMES
B.prawdopodobne mnie sie to usmiecha bo troszke juz tu kisne ale powiedzialem raz i slowa niezmienie tanio nieoddam :) myslicie ze 40zl jest w zasiegu ? a i jesli ktos ogladal dzis prezesa i jego wywody cos po krotce mozna podrzucic na forum mysle ze zainteresowani sa i beda wdzieczni :)
|
|
Temat:
CIGAMES
Własnie macie moze jakis link do tego wywiadu ?
|
|
Temat:
CIGAMES
skad ty masztakie info kolego ?:)
|
|
Temat:
CIGAMES
cos sie lekko odbija ale ciekaw jestem jak dlugo trwal bedzie ciag tej korekty ...wie ktos moze kiedy beda wyniki kwartalne ?
|
|
Temat:
CIGAMES
jak widac niezawsze te same schematy daja zamierzony skutek ... osobiscie mam nadzieje ze kurs bardzo niespadnie poza granice w ktorej jak sadze ma byc utrzymany ...
|
|
Temat:
CIGAMES
firma ma okreslona strategie i idzie wedle teorii jej doradcow ...to co myslicie ze najblizsze parenascie dni bedzie wygladac jak poczatek tego tygodnia?
|
|
Temat:
CIGAMES
dobrze by bylo ...ale mysle ze czekaja na wiekszy spadek wtedy beda dokupywac tak mysle chociaz mogliby cos zaczac kupowac ...
|
|
Temat:
CIGAMES
niektore wypowiedzi na tym forum sa tak precyzyjne i tak profesjonalnie pomyslane iz smialbym rzec ze sa madrzejsi od ludzi ktorzy sie na tym znaja ktorzy tym zyja ...nic niestoi na przeszkodzie realizacji swoich pomyslow wypowiadanych na tym forum otoz wydaje mi sie ze kazdy jest madry w swoim komentarzu natomiast od pomyslu do kasy jest bardzo dluga droga ...jedno jest pewne teoretykow w tym kraju raczej niezabraknie ... :)
|
|
Temat:
CIGAMES
najlepszebyloby jakby ten Wisniewski z zarzadu po tym kupnie 3 tysi akcji wyrzucil ze 40 tysi :) no ja tez jestem akcjonariuszem tej spolki i tez mam mieszane uczucia ...
|
|
Temat:
CIGAMES
ja doskonale zdaje sobie sprawe z powgi sytuacji lecz jest to taki zart przez rozpacz mowiac delikatnie ale mimo wszystko zywie nadzieje ze wywinduje na min 27 do konca roku wiec dmuchajcie mocno ...
|
|
Temat:
CIGAMES
myslicie ze to jest nowa stategia zrobili na walnym jakas zrzuteczke to co po kieszeniach kazdy mial i tak po odrobince beda co troche dokupywac ... :) ja osobiscie niemam nic przeciwko wzroscie tego kursu bo przeciez musze odzyskac zainwestowane pieniadze ...takze jeszcze jutro taki skok i jestem happy :)
|
|
Temat:
CIGAMES
zadziwiajace i spektakularne sa te skoki kursu city ...mam nadzieje ze pare dni sie ta tendencja w jakims stopniu utrzyma a listopad i grudzien powinny juz tylko podpielegnowac ta zielona pnaca sie roslinke :) fakt troche niepokoja mnie te dziwne ruchy zarzadu albo uwazaja za tak glupich swoich inwestorow albo cos sie szykuje ...
|
|
Temat:
CIGAMES
jest to co prawda spolka przez osoby jak sie domyslam kompetentne i dobrze zorganizowane...ale jakby to ujac kazdy jest kowalem wlasnego losu i gielda jest po to aby na niej zarabiac wiec kto ma do kogo pretensje ...no wszystko mowilo przeciw wejsciu w jakis pakiet przy pewnym kursie ale naprawde zachowywal sie on irracjonalnie i teraz jest kiepsko... dolina teraz jest i to nietylko na gieldzie ...
|
|
Temat:
CIGAMES
byc moze sie nieznam gdyz dopiero zaczalem swoja przygode z gwp ale skoro tak ma spadac to dlaczego niemale grono wciaz kupuje te papiery ...?
|
|
Temat:
CIGAMES
mysle ze to jest naprawde okazja do zakupu m.in. stad te pakieciki spore widze jak swieze buleczki sie rozchodza...
|
|
Temat:
CIGAMES
mysle ze jeszcze nieprzegrlem...
|
|
Temat:
CIGAMES
czy ktos zna cie na tych analizach jak bardzo moze jeszcze spasc ...?
|
|
Temat:
CIGAMES
czerwien to jest malo optymistyczny kolor ...masakra staram sie nieulegac panice ale troche zaczynam sie martwic...
|
|
Temat:
CIGAMES
niby tak ale zauwaz kolego usatrader ze mimo wszystko jest spory elektorat ktory znajduje korzysc w kupnie tychze akcyjek po dzisiajszym kursie to nieco zaburza twoja teorie czyli zainteresowanie nijako jest i mysle blysnie w odpowiednim momencie oczywiscie przy pomocy grubszych rybek ...
|
|
Temat:
CIGAMES
i niezawsze kazda analiza sprawdza sie dla danej spolki a druga sprawa coraz wiecej osob zaczyna przygode z gielda niemajac o niej za duzej wiedzy to jest spory odsetek ludzi ktorzy pozniej jak w stadninie owczym pedem gonic to raz na gore to raz w dol doliny...
|
|
Temat:
CIGAMES
przedewszystkim chcialbym niestracic ... wiec jeszcze chyba sobie poczekamy...
|
|
Temat:
CIGAMES
niepokoj we wmnie wabudza obecny spadek juz ktorys dzien z rzedu skoncza sie kiedys te korekty ...ta czerwien dziala na mnie jak plachta na byka...
|
|
Temat:
CIGAMES
Czy ktos cos rozumie z tego co sie obecnie dzieje ... ? wiem ze wiekszosc czeka teraz na jakas korekte ktora bedzie dobra okazja do zakupow ale city niema chyba powodow do dalszego spadku ...
|
|
Temat:
CIGAMES
jak sadzicie jak moze rozwinac sie dalej sytuacja na kursie tej spolki ...poprosilbym o jakies opinie i porady mam spory pakiecik tej spolki po 26 ,5 zl niechce stracic wiec trzymam ... a az na tyle sie nieznam i niemam pewnosci co dalej ...?
|
|
Temat:
CIGAMES
za bardzo sie ludzie na spolce poznali zeby tak bez sensu uciekac ...
|
|
Temat:
CIGAMES
jak myslicie ile moze jutro spasc kurs?
|
|
Temat:
CIGAMES
wnioskuje ze tobie udalo ci sie z jakichs powodow wyjsc na drobny plus i jestes dumna na tle tych ktorzy troche stracili ale uwarzam ze kazdy ma prawo do swojej opinii niezapominaj o tym ... ja jestem poczatkujacym jesli moge sie nazwac graczem i popelnilem jeden najgorszych bledow dlatego jesli ktos ma wiarodajna wiedze i wizje kursu tej spolki w horyzoncie kwartalnym to prosze o poddpowiedz dodam ze niezamierzam sprzedawac a kurs ktory mnie interesuje to chociaz 27 zyla ...z gory dzieki
|
|