Anty_tersa rozumiem że takie są zasady forum ....
czasami jednak lepiej sie nie wyrywać ze swoimi teoriami bo do krytyki zawsze znajdą się chętni a do przyznania racji że rzeczywiście tak było to rzadkość ....
Wcześniej miałem juz w głowie aktualną formację wstawiłem ją w poście na tym wątku CIA
Wysłane: 28 listopada 2010 19:45:11 przy kursie: 24,66 złjedynie daty nie pasują bo wszystko się zgadza tylko premierę na PS3 przesunięto
(a jak by była to idealnie po 8 lutym by było

)
Zaryzykuję i tym razem podzielę się swoimi przemyśleniami
Aktualne zapewne będzie ciężko przebić obecne szczyty stąd raczej oczekiwałbym krótkiej konsolidacji (lub korekty i konsolidacji) niż jazdy dalej.
Więc uważam że wyrysuje się bardzo modna ostatnio formacja filiżanki ....
Do premiery jeszcze ponad 1 miesiąc a w jej dniu wcale kurs nie musi rosnąć.
Nie będą znane jeszcze wyniki ... odczucia graczy ... więc jeżeli ma ruszyć do góry to jeszcze ma czas.
Znajdą się z pewnością jakieś niespodziewane (i spodziewane) newsy ... przejęcie innej firmy ... wyniki za IV kw ....wyniki za rok 2010 ... Może to brzydko zabrzmi ale spadki na Optyku mogą dla nas oznaczać też wzrosty (jak się Wiedźmin 2 wyda i skończy ten zachwyt z pewnością znajdą się chętni na zakup CIA przed premierą S:GW 2).

kliknij, aby powiększyć Edit:
nie wiem dlaczego ale straszny u was problem z tymi obrazkami... raz sie nie pokazuja potem sie pokazuja podwójne a czasami po pewnym czasie tez przestają działać . Nie chce mi się już kombinować więc zostawiam jak jest.
Kod:
MOD: Problemu nie widzę. Zawsze da się to wstawić, jeśli wie się co jest dokładnie plikiem obrazu. Adres bezpośredni obrazka należy w tekście zaznaczyć i kliknąć ikonkę z obrazkiem na pasku narzędziowym.
Problemy ze wstawianiem biorą sie z tego, że adresy nie są bezpośrednio do pliku... W Imageshocku trzeba wziąć to z miejsca wklej bezpośrendio: