Wy to tak na serio myslicie że będzie spadać? Bo kupiłem trochę wczoraj i czekam aż urośnie.
|
|
Temat:
IDMSA
Witam, Wy nadal sądzicie że ja używam fusów i szklanej kuli  . Ja to szanuję. Pozdrawiam.
|
|
Temat:
IDMSA
|
|
Temat:
IDMSA
|
|
Temat:
IDMSA
Sorki, nie miałem wczora czasu. Argumenty to obroty kiepskie.... Myśle że wystarczy, powyżej chłopaki takimi argumentami się posługują. Pozdrawiam ;-)). A na serio, to jeszcze nie została korekta zakończona.  kliknij, aby powiększyć
|
|
Temat:
IDMSA
Na moje oko to wybicie w dół... mysle że okolice 2.60zł. A potem jakiś ruch odreagowujący. pozdrawiam.
|
|
 kliknij, aby powiększyćSorki, ale coś źle pierwszy obrazek wkleiłem. Mi to wygląda na Głowę i Ramiona, ale warto się zastanowić.
|
|
Witam, a czy ja mogę odpowiedzieć?? Wydaje mi się że rosło dlatego iż popyt był większy od podaży.
|
|
Temat:
TAURONPE
 kliknij, aby powiększyćWitam, wkleiłem obrazek z moją koncepcją ale jakoś go nie widać;-( OK już chyba bedzie... Trzecia próba. Pozdrawiam
|
|
|
|
Temat:
LUBAWA
Wiatam, jeśli chodzi o te prognozy zysków na przyszły rok to dokładnie 25mln EBITDA a 15mln netto, przy przychodach całej grupy ok. 250mln.
Trochę mnie martwią te wyliczenia gdyż przy ilości akcji ok. 150 000 000 to zysk na jedną akcję to tylko ok. 0,10zł.
|
|