Temat:
MEGARON
Myślałem że żartujesz ale niestety nie :(
|
|
Temat:
MEGARON
Witam,
Nigdzie nie udało mi się znaleźć informacji na temat pierwszego dnia notowań?
|
|
Temat:
MEGARON
Witam,
Czy komuś udało się zdobyć orientacyjne dane na temat możliwej redukcji przy zapisie. Chciałbym mieć około 200 akcji megaronu więc ciekawe na ile muszę się zapisać?
|
|
Temat:
WASKO
smyrko1 napisał(a):to niestety nie jest sprawdzona informacja, ale doczytalem na innym forum, ze Wasko S.A. udziela telefonicznej informacji, iz umowa na pewno zpstanie podpisana i ma sie to odbydz w przeciagu 2 tygodni. Obecnie trwaja dzialania kontrolne. Skontatuje sie w poiedzialek z Wasko S.A. w celu potwierdzenia tej informacji.
Zalozmy jednak ze tak jest to mamy jeszcze do 10 sesji bez tego info, co oznacza ze nie bedzie wiekszego impulsu do wzrostu. Zniecierpliwieni akcjonariusze moga nadal sprzedawac i zejdziemy do poziomu w okolice 2,00zl.
Mam Wasko od 1,50zl ale wiekszy pakiet kupilem po 2,50zl i usrednilo mi do 2,37zl. Jesli dojdzie do podpisania przetargu to powinnismy wrocic do poziomow siegajacych 3zl, ale zawsze ustnieje ryzyko negatywnej informacji, a wtedy...
A czy ktos moze sie wypowiedziec pod katem analitycznym. Mam nadzieje na odbicie, czy raczej przewidujecie osuwanie sie kursu?
P.S. wybaczcie brak PL czcionki Witam, Czy udało Ci się dodzwonić w poniedziałek i potwierdzić że umowa zostanie podpisana
|
|
Temat:
BORYSZEW
Od jakiś spółek trzeba zacząć swoją przygodę z giełdą na początku zazwyczaj jest bolesne doświadczenie że kupuje się na górce i sprzedaje w dołku z paniką że będzie niżej Więc nie czepiajcie się bardzo nowych osób
|
|
No i mamy już 6 z przodu w tym tempie to na koniec tygodnia będzie 4
|
|
Czy było dzisiaj jakieś straszne info że cały rynek na czerwono i to tak solidnie
|
|
Temat:
LENA
Witam,
Myślę że może w niedługim czasie osiągnie 1,93 mocno uklepujemy dołek przy 1,8 bo na przebicie 2 zł jakoś nie liczę
|
|
Temat:
IDMSA
Witam,
To moja pierwsza wypowiedź na forum. Czy uważacie że jest możliwe mocne wybicie do góry z poziomu 3,6 już kilka razy się do niego zbliżaliśmy ale nie zostało przebite w dół?
|
|