Temat:
SERINUS
KI SA posiadał 200 358 212 akcji KOV. Tymczasem z raportu 60/2011 dowiadujemy się, iż przed transakcją sprzedaży dla Radwan KI SA posiadał 197 658 325 akcji KOV. Rynek nie był informowany o tej zmianie.
|
Temat:
SERINUS
O Ukrainie mówić mogę, info poszło publicznie. Co do Nigerii - terminy wszyscy znacie, wszystko było dokładnie opisane w komunikacie z maja - nie mogę nic więcej powiedzieć w tej chwili. Pozdrawiam, JKorczak /KOV/
Nie mogę się zgodzić, że wszystko zostało dokładnie opisane w komunikacie z maja. W raporcie 26/2011 jest podana data przystąpienia do KOnsorcjum NECONDE - 06.05.2011. Brak jest natomiast informacji o dacie zawarcia Umowy Przeniesienia pomiędzy Neconde-Shell. Wskazane jest, że Umowa Przeniesienia przewiduje termin 180dni, w którym przewidziane warunki winny być spełnione lub uchylone. Nie jest jednak wiadome od jakiej konkretnie daty termin 180 dni jest liczony. NIe jest zatem wszystko dokładnie opisane.
|
Temat:
SERINUS
Problem w tym, że takiej informacji w oficjalnym komunikacie nie było. Jeśli się mylę to proszę o wskazanie w którym konkretnie raporcie ukazała się informacja o udziałach w finansowaniu Neconde.
|