Temat:
SERINUS
Piątek 10.30. Czyli wolumen zapewne w okolicy 10-tej wzrośnie jak to przeważnie bywa z wywiadami w tej stacji. Patrzyłem dziś na kurs City Interactive w związku z wywiadem o 9.00 na tvncnbc, śledziłem też to co się wydarzyło na OILu gdy pan Bertrand Le Guern mówił o "odkryciu". Ten wywiad skutecznie zakończył wzrosty. Nie było widać Pana Bertranda (rozmowa telefoniczna), słychać za to było Jego kaszel (był podziębiony) i dość często powtarzane słowo "prawdopodobnie". Do tego mówił delikatnie się jąkając ale to wynika z tego że przecież nie jest Polakiem (a mówi bardzo dobrze w naszym języku).
Chciałem tylko zwrócić uwagę na to że 1) duża ilość inwestorów gra pod wywiad i to "oczywista oczywistość" ale 2) pojawienie się p. Jakuba może (może ale nie musi!) wpłynąć na postrzeganie KOV w taki sposób wizerunkowo PR-owy bo o innym trudno mówić.
Na forum swego czasu była mowa i nawet delikatne przytyki do p. Jakuba w kwestiach PRu i jutro będziemy mieli próbkę możliwości. Ze swojej strony życzę aby był to bardziej udany wywiad niż z p. Bertrandem. Obserwując ostatnie zachowania redaktorów zakładam że pierwsze pytanie może być w stylu "to ile już macie tej wody"? Panie Jakubie, trochę żartuję ale w sumie spodziewałbym się takiego pytania... W każdym razie trzymam jutro kciuki za dobry PR!
|
Temat:
SERINUS
Drogi Maximusie,
Czy mógłbyś rozwinąć Twoją teorię, najchętniej dość szczegółowo, jeśli to nie jest tajemnica. Nie ukrywam, że śledzę poczynania OILa w kontekście KOV ale przecież nie tak dawno OIL był po 10 zł (nie mówiąc o tym co się działo znacznie wcześniej), aktualnie oscyluje w okolicach 6 zł. Jakoś nie mogę zrozumieć aktualnej korelacji i dlatego będę wdzięczny za Twoje wyjaśnienie.
Dzięki!
|