PARTNER SERWISU
laatukdg
adimos

adimos

Ostatnie 10 wpisów
Mi to wygląda na powtórkę z rajdu City Interactive, ktoś powie, że nic nie zdarza się dwa razy ale widać jest popyt na spółki, które robią gry na telefony.

stooq.pl/q/?s=cia&c=1y&...

Każdy się zastanawia, jak wpłynie katastrofa w Japonii na giełdę i surowce. Wg. dziennikarzy The Wall Street Journal ceny benzyny wzrosną. Wniosek jest taki, że dobrze kupić kontrakt na ropę krótkoterminowo( to moja opinia nie sugerować się proszę), a co do kursu akcji KOV-u to spodziewam się wzrostu, pójdzie w górę pod wpływem tej niepewnej sytuacji na rynku.

Na potwierdzenie moich słów zamieszczam odnośnik do strony:

online.wsj.com/article/SB10001...

Pozdrawiam,

Adrian

Sony wygrywa w sporze z LG, tak na spokojny sen:

polygamia.pl/Polygamia/1,10716...

Z tego co donosi portal WNP.PL katastrofa w Japonii nie będzie miała większego znaczenia dla producentów stali. Krajami strategicznymi dla tej branży jest Korea i Chiny.

Pozdrawiam, Adrian

Tu chodzi o nowe subskrypcje na akcje. Grube ryby chcą teraz pozbierać akcję, na głupiego wykupują co leci i dlatego dziś taki popyt. Za parę dni Prezes spółki ma ogłosić przydzielenie dodatkowych akcji( czyli masz dużo akcji, dostajesz trochę za darmo taki bonus od zarządu). Akcje nie dostaną wszyscy, tylko Ci wybrani podobno.

"After viewing the video for interesting gameplay, you can add graphics and nonweak game. It seems that the Poles managed to make the most of opportunities isometric projection: dynamic lighting, detailed rendering of complex objects, realistic explosions and gunfire. exact date of the game is not informed , but it is rumored that she should come out in a few weeks on the iPhone and iPad , as well as Mac and PC. If we take into account the publisher toys in the App Store, the company Chillingo , which is unable to pulverize small things, you can safely wait for a hit."

Informacja ze strony, do której zamieszczam link poniżej:

mir.naoboloni.com/app-store-pr...

Jak na moje oko i wyczucie rynku tydzień przed premierą wzrost spółki o jakieś 30% ale w okresie 3 do 4 dni. Napewno zainwestuję 10% portfela, podobnie z Optimusem bo widzę, że Witcher 2 ma potencjał i rewolucjonizuję interakcję z graczem. Dla tych, którzy narzekają, że grafika nie taka proszę sobie przypomnieć elastomanie, ile wieczorów się przy niej spędzało.

Liczy się grywalność, da się to odczuć po np. Nintendo Wii albo po ostatnim sukcecie Kineteca na xbox 360.

I wcale nie dziwię się twórcom gry, że zdecydowali się na Apple, bo nie ukrywając na tym telefonie gry odnoszą największy suckes.

Pozdrawiam wszystkich akcjonariuszy

Ps. to moje wolne przemyślenia:)

Część Frog.

Pomyślałem, że może Cię to zainteresować więc wrzucam:

prportal.pl/2011/02/11/centrum...

Pozdrawiam:)

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 4 czerwca 2011 16:14:58
Liczba wpisów: 8
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,215 sek.

rukqlpyz
kyjbppxd
tdvgtbdw
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
yullhvgp
bstnynfv
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat