juz nie wazne nie ma ciągłej na EM wiec mnie nie interesuje
|
|
czy zna ktos wzór na równe kwoty płatnosci spłaty kredytu przy kapitalizacji ciągłej??
|
|
ok, czyli tylko mnożniki, dziekuje za odpowiedz
|
|
a wiesz moze jakie informacje zawierają tablice albo czy sa udostępnione w internecie, chciałbym się z nimi "obyć" w trakcie nauki do egzaminu
|
|
czy orientuje sie ktos jakie tablice mozna stosowac na egzminie na maklera, szukałem ale nigdzie nie moge takiej informacji znalezc. Z góry dziekuje za odp.
|
|
Zdaje sobie sprawe ze zadania sa trywialne ale mam zacmienie. Jesli ktos by mógł pomóc byłbym wdzieczny  kliknij, aby powiększyć
|
|
juru_piotr napisał(a):Witam, czy ktoś mógłby podać mi informację gdzie mógłbym dostać książkę Steve'a Nison'a pt. Świece i inne japońskie techniki analizowania wykresów - pierwsze wydanie. Wszędzie gdzie sprawdzałem jest tylko "2nd Edition".. :-( Wysyłam Ci na maila w pdfie :) wydaje mi się że jest to wydanie 1
|
|
czy ktoś czytał poniższą ksiązke? czy jest dobrą pozycją dla kogoś kto rozpoczyna przygodę z analizą fundamentalną?? PODSTAWY ANALIZY FINANSOWEJ, W.GABRUSEWICZ
|
|
w krakowie jest za tydzien w czwartek- 23 lutego z XTB szkolenie podstawowe. Był ktos wczesniej na takim? warto sie wybrac?
|
|
|
|
tutaj znajdziesz video turtouriale w których prawdopodobnie jest odpowiedz na Twoje pytanie
|
|
wiem, masz racje ale nie znalazłem tego w manualu. Dzięki
|
|
overlay nakłada wskaznik na wykres natomiast insert pod wykres. Nie mam pojecie co to jest efekt dragowania i jak sie go usuwa jak byś mogł wyjasnic dokładne byłbym wdzięczny. Pozdrawam
|
|
próbowalem usunąć w kodzie (edit formula) ale wtedy usuwa całkowiecie wskaznik z programu...
|
|
witam, mam dość trywialny problem na amibroker, jesli nałoze (overlay) na wykres ceny jakis wskaźnik to nie da się go później usunąć, chyba ze łącznie z wykresem ceny. A to wiąze sie z utratą wszystkich rzeczy które narysowalem na swieczkach. Oczywiscie gdy wskaznik jest pod wykresem zamykam go bez problemu. Z gory dziekuje za odpowiedz.
|
|