Witam,
Planuje otworzyć u Państwa rachunek maklerski.
1. Proszę o informację jaki jest całkowity koszt prowadzenia rachunku maklerskiego w skali roku (pomijając standardowe transakcje kupna sprzedaży) ?
2. Ile najlepszych ofert jest wyświetlanych w transakcjach kupna/sprzedaży ?
3. Co zrobić jeżeli mam zakupione akcje np. w mBanku, czy istnieje mozliwosc przeniesienia ich na rachunek dbMakler ?
Dziękuje i pozdrawiam
|
|
W moim przypadku wszystko jest w porządku. Otrzymałem Wiedzmina EK z normalnie czytającą się płytą i dobrze zabezpieczonym popiersiem Geralta. Nie mam zastrzeżeń.
Aczkolwiek wiem jak reagują ludzie, o drobny odprysk czy przesunięcie nadruku mogą podnieść alarm i w sumie im się nie dziwie bo otrzymali niekompletny produkt. Dla mnie osobiście miałoby to marginalne znaczenie. Myśle, ze problem jest/będzie jednostkowy.
Pozdrawiam
|
|
Temat:
ERNE
DeTomaso-IS napisał(a):Cytat:Czemu kurs nie waha się np. o 25,14 czy 25,78 tylko o 25,00? tzn jak to sobie wyobrażasz? że akcje będą rosły i spadały o ułamki grosza? No tak racja :) Po weekendzie czlowiek mysli nieracjonalnie :)
|
|
Temat:
ERNE
Najwazniejsze, ze takowy car powstanie i będzie mieć polską flagę. Do czerwca jeszcze troche moze sie wydarzyć.
Swoja droga zastanawiam się czemu akcje tej spolki od jakiegos czasu rosną np. o 25 punktow procentowych to spadaja o 25 punktow. Czemu kurs nie waha się np. o 25,14 czy 25,78 tylko o 25,00?
Pozdrawiam, JFD
|
|
Temat:
PZU
Czy orientujecie się może czy ze względu na tegotygodniowe przymrozki PZU zacznie wypłacać odszkodowania sadownikom ?
Pozdrawiam, JFD
|
|