PARTNER SERWISU
tjfdzwfa
KinguS

KinguS

Ostatnie 10 wpisów
No to znalazłeś rewelację!!!

Nie zauważyłeś chyba że są to dane z 2009 roku. Ale co tam, zawsze można wykazać się nutką detektywistyczną :)

Kolego,

gdzie ty widzisz oszustwo?
Jak kupujesz samochód w salonie za 100 tys zł i po trzech latach na rynku warty jest 50 tys zł to tym też powinna zająć się prokuratura?

Mniej populizmu, więcej konkretu!

Życie na tej spółce całkowicie już zamarło.
Dzisiaj po raporcie kwartalnym nastąpiło ożywienie. Ciekawe co będzie jak dostaną te 4,8 mln zł dotacji plus odszkodowanie od DZ Banku. Dodam tylko że obecna kapitalizacja to 2,5 mln zł.

tomm072 napisał(a):
2 mln zrolowane szkoda że nie wiedziałem bym się przyłączył
gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/archive/info/!13999525,mew-sa-podpisanie-porozumienia-z-obligatariuszami-serii-a

No to masz możliwość:
mojeinwestycje.interia.pl/news...

Czy ktoś jeszcze ma akcje tej spółki? Dajecie jej szanse?

i wreszcie sprzedałem resztę GANTA.
Jeszcze tylko modlitwa o wypłatę 29 marca i koniec !!!

Kalashnikov napisał(a):
Heh. Funeral też zrobił interes życia. Kupił po 3,5 złocisza a sprzedał za zeta z górką. Milusio. Zaczynam dziękować w duchu że popchnąłem te marcowe z małą stratą... Ciekawe co jeszcze ciekawego się zadzieje w ganciku.

Popatrz na stronę 28 sprawozdania Zarządu z działalności Grupy - stratę na tych akcjach Węgrom będzie musiał oddać Gant :(

Jednak Węgrzy tak źle na tym nie wyszli!

Tak, dostałem Dancing

Myślę że ważna jest YTM netto a to dla MPV0415 jest tylko 25%, dla innych MPV 38-67%

kronau napisał(a):
Widze niezły młyn tu dzisaj się rozkręcił king

A może najlepiej poprośmy ekipe Stockwatch o jakis konstruktywny wywiad z kims z Marvipolu, bo wyydaje się że Gant i Marvipol to tematy wzbudzające największe kontrowersje na Catalyst, a ludzie czytając gdybania na różnych forach sa naprawde pogubieni.
Uwazam że znaleźlibyśmy wspólnie wiele pytań trudnych/niewygodnych/dociekliwych, ale odpowiedzi na te pytania to informacje które naprawde są potrzebne uczestnikom rynku. Jesli spółka nie kwapi się do ucięcia spekulacji na jej temat a kurs leci coraz niżej na bazie domysłów to uwazam ze w tym wypadku pożądane staje się podjęcie tematu przez ekipe Stockwatch.
Mam nadzieje na pozytywny odzew ze strony ekipy dowodzacej Stockwatch. A co Wy o tym myślicie??

Pozdrawiam salute

No to proponuję pierwsze pytanie:
1. Dlaczego spółka sama nie korzysta z możliwości taniego zakupu swoich obligacji? Mogłaby np kupować MVP0613 za 92% nominału, co przy konieczności zapłacenia 106% nominału w czerwcu jest bardzo opłacalne.
2. Czy są planowane/realizowane emisje nowych obligacji w celu pozyskania środków na zroowanie obecnych?

Jak myślicie, czy to może mieć coś wspólnego z wyprzedażą obligacji Marvipolu?

www.parkiet.com/artykul/7,1311...

Można gdzieś sprawdzić portfel Idea TFI?

Co tu się dzieje??? Co się zmieniło w ostatnich godzinach że tak poleciało????

Witam,

wczoraj przydzielono odsetki za GNT0613, tak? Kiedy będą na koncie?

O co chodzi z tym dodatkowym bonusem?
Czy to oznacza że kupując dzisiaj obligację za 970.79 zł w czerwcu dostanę należne odsetki (trochę w marcu i trochę w czerwcu)i 1060 zł kapitału?

Witam,

jak waszym zdaniem wytłumaczyć te różnice w wycenie obligacji Marvipolu?
Te z terminem wykupu na czerwiec 2013 notowane są po 96% wartości a te z wykupem na sierpień po 88%? To trochę dziwne, nieprawdaż?

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 20 listopada 2014 16:55:36
Liczba wpisów: 15
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,273 sek.

cfhmvgvc
ccjkhoyo
zzbxbrme
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
ibhlcufk
btrblpgm
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat