Gratuluję spostrzegawczości, wklejam celowo o tym co miało się wydarzyć/było zapowiadane na 2025 i jak zostało zweryfikowane przez rzeczywistość.
|
Cytat: Kiedy ta strategia zacznie faktycznie przynosić efekty, bo podejście self-publishing to w pierwszym etapie przede wszystkim koszty, co zresztą widać po waszych wynikach za I kwartał?
Mówimy o latach 2025–2026. Przewidujemy, że wtedy nasze gry zaczną być wydawane i to są też lata, w których będziemy mogli odczuć owoce nowej strategii. Lata 2023–2024 to czas przede wszystkim inwestycji. W tym roku jednak planujemy też wydanie mniejszej gry VR. Pewne rzeczy będą więc systematycznie się pojawiały, natomiast to, co najlepsze, ma się wydarzyć w latach 2025–2026. "
www.parkiet.com/technologie/ar...
|
Temat:
KGHM
Czy ktoś mi może wytłumaczyć łopatologicznie gdzie w chińskiej masowej deweloperce jest używane choć trcohę miedzi ? Bo prócz kabla elektrycznego nic nie przychodzi mi do głowy. Nie wierzę, że robią w tych blokach instalacje co-wod z miedzi.... lub dachy
|
Nie zbyt często zabieram głos gdziekolwiek, większość osób tutaj zna się lepiej na inwestowaniu niż ja, ale z racji tego, że tematyka gier ogólnie jest mi dość bliska, chciałem podzielić się spostrzeżeniem :
Wszystko czego jestem świadkiem odnośnie tej premiery, to nie jest dla mnie ani nic nowego, ani nic niespotykanego. Wielu światowych potentatów przechodziło przez gorsze rzeczy - Ubisoft, Blizzard. To co się działo po 10 letnich przygotowaniach Diablo 3 - Error 37, który całkowicie uniemożliwiał grę, co stało się pośmiewiskiem i przedmiotem memów, problemy z grywalnością, gra była za trudna, a osoby które kupowały rekwizyty za $ były mocniejsze w grze, itd, itp. nalot na oddział firmy w Korei przez problemy ze zwrotami, itp W końcu spora ilość wydanych patchy, wsłuchanie się w feedback klientów i przebudowanie gry, która z późniejszymi dodatkami sprzedała się w >30 mln sztuk.mimo słabych ocen. To oczywiście było dawno temu, inna gra, itp, ale to faktycznie była drama, a nie np. niski fps lub "noclip" bugs. W mojej opinii, abym ja chciał dalej grać istotne jest to z jaką intensywnością firma zaadresuje wszystkie doskwierające problemy oraz w jak szybko to zrobi, bo nie będę czekał wiecznie.
|
Niejaka Pani Kasia z CTC Kiedyś bardzo ochoczo odpowiadała na zapytania forumowiczów stockwatch w tym wątku. Co się stało z tą osobą ? Zagląda tu jeszcze ?
|
No cóż, zadajmy sobie pytanie czy prezes jest zadowolony z takiego poziomu kursu? Zobaczymy jak wybrnie z tej sytuacji. Moim zdaniem wyniki nie wiele pomogły kursowi gdyż sporo drobnych inwestorów ma problem z analizowaniem finansów spółek inwestycyjnych tego typu... Ja jestem spokojny o swoje pieniądze, jednak co do PR .. w mojej opinii przedmówcy mają niestety trochę racji
|