PARTNER SERWISU
rlqlefnj
kerech

kerech

Ostatnie 10 wpisów
Ponownie dziękuję, moja odpowiedź była odpowiedzią ucznia, który zrozumiał swój błąd:) sam wiem jak zachowuję się tak zwany leszcz, i wiem przede wszystkim po sobie, co do taktyki defensywnej, miałem ją od początku:) SL -ustawiam na takim minusie aby oczekiwany zysk był adekwatny.
O czym mówisz rozumie, inwestuję w akcje od roku, widziałem już spółki z GPW które zbankrutowały, oraz takie które dały godny zysk, nie mniej strasznie dziwi mnie skłonność do obrażania ludzi którzy ujawniają swoje porażki, albo nie wiedzę, hmmm...( nie mam na myśli Twojej wypowiedzi)

Dzięki bardzo, za przedstawioną wersję, cenna jest refleksja na temat górnego cienia, dziwne, popyt był historyczny, a podaż jeszcze większa? wiem że miało to związek z wycofaniem TVN z indeksu MSCI.
Zobaczymy, ja mam nadzieję na to że to nie korekta spadkowego, a zmiana trendu.
Są zmiany fundamentalne, władze spółki , wspólny biznes z Canal+, najwyższe wyniki oglądalności, w sprzedaży reklam, obniżenie kosztów, no i księgowo gotówkowe przychody, które zmienia wynik spółki na koniec roku.
Jest zapakowany TVN po uszy, wiec jestem skazany na wzrosty:)))

No tak , tylko jak to jest możliwe, że obrót rośnie o 30 razy w stosunku do średniej, a kurs zyskuje ale tylko /aż/ 3,1%

jestem za krótko na giełdzie aby zrozumieć tak silny skok obrotów, a jednocześnie nie tak wielki wzrost kursu, ? może ktoś ma pomysł , bo technicznie to chyba wygląda na rozpoczęcie dużego wzrostu dla TVN?

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 9 listopada 2013 08:05:00
Liczba wpisów: 4
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,288 sek.

vmizfrmu
wfiarapr
bxpncsyq
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
nhddorpq
uvctpkie
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat