Witam, dziś udało mi się skontaktować z numerem podanym na stronie internetowej East Pictures S.A. jako kontakt dla inwestorów - 608-077-090. Odebrał były prezes spółki. Usłyszałem o planach rozmów z inwestorem, z planami powrotu na Giełdę itd., a więc to co słyszałem dwa lata temu. Poinformował mnie również, że nie jest już prezesem, nie jest też upoważnionym do udzielania informacji związanych ze Spółką, i że rozmowę z nim powinienem traktować jako prywatną. W tej sytuacji uznałem, że dalsza rozmowa jest bezcelowa. Jutro jadę do swojego prawnika. Pozdrawiam Waldemar
|
|
Witam serdecznie, jestem posiadaczem kilku niespłaconych obligacji wyemitowanych przez DIGATE. Czy ktoś dysponuje jakimiś informacjami w jaki sposób można odzyskać zaległe należności? Z góry dziękuję. Pozdrawiam Waldemar
|
|
Witam, Dexterowski pisał, że na początku lutego ma być przetarg. Coś z tego wyszło, czy kolejny został odwołany? Pozdrawiam Waldemar
|
|
Witam serdecznie, czy ktoś ma jakieś świeże informacje na temat obligacji spółki East Pictures? Pozdrawiam Waldemar
|
|
Witam wszystkich posiadaczy desek na papierze. Trzymam kciuki za ten przetarg. Pozdrawiam Waldemar
|
|
Witam, rozmawiałem dziś z Panem Okoniewski, dowiedziałem się że przetarg działek ma się odbyć 23 lipca. Zobaczymy, czy tym razem będą chętni ... Pozdrawiam Waldemar
|
|