jakby co, to u mnie ponownie sygnał zakupu...
|
|
Trzymam, nie pytajcie o SL bo tu może być tylko "mentalny" Pozdrawiam kibicujących.
|
|
Wczoraj: Rubi zbyty po po 18 groszy = 8.730.00 Zakup 5323 akcji GET po 1.64.
|
|
Rubi po 19 groszy. Tak, to prawdziwe pieniądze.
|
|
Zamykam tydzień stratą. Rubicon spadł na 20 groszy. Nie sprzedałem.
Stan na koniec pierwszego tygodnia 9700.
|
|
Sprzedaż: 1000 akcji GET po 1.60 (wiem, wiem...) 1933 akcje SKOTAN po 4.45
Zakup: 48 500 akcji RUBICON po 0.21.
|
|
Nie nazywajmy strategią ochoty zarabiania jednego procenta dziennie, to jest zaledwie marzenie wymagające ciężkiej pracy.
|
|
Dlatego kupiłem tak mało (dzięki Serhii) :
|
|
Zakupy: 1000 akcji GET po 1,80 1933 akcje SKOTAN po 4.24
|
|
Szutniku, absolutnie nikogo nie winię i nie zamierzam winić za moje giełdowe dole i niedole. To oczywiste. Być może tytuł mojego dzienniczka trochę niefortunny... ale nie umiem go zmienić więc niech już zostanie. Napisałem, że zamierzam wyciągać wnioski z opracowań SW a nie że "dam się nagonić". Co do braku stronniczości SW nie mam najmniejszych nawet podejrzeń. Skoro to już wiemy to doprecyzujmy jeszcze zasięg mojej "skromności". Jeden procent dziennie to ponad 1100 procent rocznie, ale o tym przecież wiesz...
|
|
Pięknie, addi. Dziękuję. Wiem na co się porywam.
|
|
Chcę sprawdzić ile można ugrać czytając Wasze analizy i wyciągając z nich wnioski.
|
|
Oczywiście, że wystarczy mi jeden procent dziennie. Ale i zyskom pozwolę rosnąć. Chociaż wierzę i lubię AT to wiem, że są spółki, na których się ona nie sprawdza (to duże uogólnienie  ) Teraz obserwuję GET i zamierzam wejść całym pakietem. Wiem, wiem. Dla Was to czysta spekulacja... A granie ze SW ma polegać na czytaniu Waszych analiz.
|
|
Taka mała kroniczka gdzie będę pisał o moim żmudnym zdobywaniu jednego procenta dziennie, nierzadko korzystając z podpowiedzi SW. Kapitał początkowy: 10 000 złotych. Szczęśliwego Nowgo Roku
|
|