Nestorku Ty pokazujesz opije jednego i zarazem najgorzej nastawionego serwisu wzgledem AR. Uwazasz że to obiektywne?? haha
Nie rozśmieszaj mnie proszę...:). Wierz sobie w co tam chcesz....
Zobacz jakie zainteresowanie od rana jest AR na STEAM :) Juz 7 pozycja i szybko to rosnie... Wyglada to obiecująco.
Scarry znowu szukasz zaczepki swoimi tekstami? Oczywiście moderator zaraz sie mnie przyczepi jak ostatnio.
Wkleiłem wiele linków świadczących o ocenie gry :). Masz tez dokładne omówienie na Youtube a Ty swoje...
Jak to mówią jeszcze sie taki nie urodził co by wszystkim dogodził... A Tobie ciężko dogodzić, jesteś krytycznie nastawiony do CIA i do wszystkiego zawsze sie doczepisz...
Nie mam zamiaru z Toba wdawac się w jakąkolwiek dyskusje bo do niczego to nie doprowadzi...
Ma Twoje zdanie tak jak zapewne wielu innych...domys sie gdzie :)
Do kolegi moderatora - kochany moderatorze ;) dla odmiany moze przyjrzałbyś sie postom Scarrego bo widać kto tu szuka zwady i jedzie ostrymi tekstami.... ;)
Kod:mod: forumowicze sami odpowiedzieli kto jest kto w tym konflikcie. proszę trzymać się regulaminu i powstrzymać od wycieczek osobistych tudzież patriarchalnych wypowiedzi