PARTNER SERWISU
rcrudhyo
bart6891

bart6891

Ostatnie 10 wpisów
punkty 1b i 1c, regulaminu giełdy Newconnect brzmią następująco:

1b. Ograniczenie, o którym mowa w ust. 1a, nie dotyczy akcji oraz praw do tych akcji,
w przypadku gdy w stosunku do tych akcji nie zostało wyłączone lub ograniczone prawo
poboru.
1c. Organizator Alternatywnego Systemu
może nie stosować ograniczenia, o którym mowa
w ust. 1a, o ile uzna, że nie zagraża to bezpieczeństwu obrotu lub interesowi jego
uczestników.

Czy spółka nie powinna informować o ewentualnych blokadach lub obsuwach? widać, że regulamin pozwala na dużą uznaniowość urzędniczą.angry3

Witam

Spółka nie przydzieliła akcji nowej emisji, zarejestrowanych przez sąd w Gliwicach 26 października 2018, akcjonariuszom, którzy opłacili swoje udziały. Minęły już prawie 2 miesiące a my nadal czekamy na zdeponowanie ich na rachunkach. Miał ktoś podobne przejścia dot. emisji? W którym momencie jest to na tyle podejrzane, aby rozpocząć kroki prawne ( ewentualnie, która instytucja może być pomocna w tej sprawie)? Liczę na jakieś merytoryczne sugestie. pozdrawiam

Witam,

Mam pytanie dla doświadczonych inwestorów odnośnie nowej emisji akcji serii I. Mam nadzieję na brak hejtu. W dniu wczorajszym został dokonany wg spółki przydział akcji nowej emisji. Po ilu dniach od tego faktu nowe akcje powinny być widoczne na rachunkach inwestycyjnych osób biorących udział w emisji? Chodzi mi o technikalia takiego procesu. Rozumiem, że dysponowanie takim akcjami będzie możliwy dopiero po zgłoszeniu i zarejestrowaniu ich w KDPW. Dziękuję z góry za jakiekolwiek merytoryczne odpowiedzi. pozdrawiam

Analitycy z Trigona wystawili sobie wizytówkę

ja myślę, że copypaste, za dużo IPO w podobnym terminie ;) pewnie im kawałek artykułu z Celon'a wpadło king

Obejrzenie tego debiutu na chłodno z boku będzie bardzo interesujące i pouczające na przyszłość, polecam

Witam, mam pytanie do doświadczonych graczy, kiedy jest podawany wiążący termin pierwszego dnia notowań na giełdzie? Na stronie spółki jest napisane około 14.10.2016. Ale dzisiaj widzę, że na rachunku maklerskim jeszcze nie można podejrzeć CelonPharmy ani składać zleceń. Dziwne trochę, że trzeba jej dziennie wypatrywać a nie ma jednoznacznej informacji o dniu debiutu.

witam,

Wie ktoś może czy była redukcja w przydziale na zapisane akcje spółki? Ciekawi mnie jakie było zainteresowanie tym IPO.

za tydzień debiut, zawsze można wejść w spółkę przy -75% angry3 w dniu debiutu..

Pan kriswawa wycenia swoje akcje na 165mln PLN. Widać, że bardzo szybko i na skróty chce dogonić braci Kicińskich, znajomych z młodości. Chciałem wziąć udział w IPO ale podziękuje. Shame on you

wg mnie strona www PlayWaya powinna zostać poprawiona i to zaraz. Bardzo chaotyczne treści, są informacje, że prospekt emisyjny można zobaczyć na ich stronie, ale za chiny ludowe nie da się znaleźć odpowiedniego linka do niego.puke_l

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 22 lutego 2019 23:47:34
Liczba wpisów: 11
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,283 sek.

bfddwxdn
pqctvata
xpuiijpd
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
oqfilrnh
bwfdcynr
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat