PARTNER SERWISU
epnhrfjj
elpasko

elpasko

Ostatnie 10 wpisów
raczej tego:
Cytat:
"Rozpoczynamy wydawanie rekomendacji dla CD Projekt (CDR PW, Akumuluj, TPPLN 231, +14%), 11 bit studios (11B PW, Kupuj, TP 511, +18%), oraz PlayWay (PLW PW, Kupuj, TP PLN 195, +40%)."

vestor.pl/wp-content/uploads/2...

Cytat:
Czy moge prosić o podanie numeru Twojej licencji doradcy inwestycyjnego/maklera?

Nie ma potrzeby, historyczne rekomendacje kolegi @kavabanga też się nie sprawdzały:

pl.tradingview.com/chart/APT/V...

Cytat:
Blisko ceny 30 złotych za akcję, utworzyła nam się formacja Podwójne Dno. GPW:APT
Może to zwiastować powolny wzrost notowań Apatora.
Nie jest to jakiś "pewniak", ale małe ryzyko można śmiało podjąć.
Target: 33 złote.

Zaraz po tej reko , akcje Apatora spadły.

Ciekawe jak to historia lubi się powtarzać....

www.stockwatch.pl/forum/wpisy-...

Cytat:
Porównywanie cdp męczące jeden tytuł który się im trafił jak ślepej kurze, do spółek proudukujących gry o ugruntowanej pozycji, które mają ich co najmniej kilka jest zupełnie nietrafione, bo wyniki w odniesieniu do kapitalizacji cdp w oczekiwaniu na ten jedyny tytuł do żenada.
Poza tym bardzo wygodne jest roztaczanie pozytywnych wizji, moim zdaniem sygnały od pewnego czasu płynące z "obozu" cdp nie są optymistyczne, i raczej skłaniałbym się do porównań w rodzaju CIGames, przekładania premier i klapy po tychże, niż to rockstar

Zachęcam do przejrzenia forum CDP z przed 3 lat (gdy przełożyli premierę W3), dokładnie takiej samej treści komentarze jak teraz mamy na 11b. Można nawet wstawić sobie "11b" zamiast "CDP".
Zobaczymy jak to potoczy się dalej...

W kontrze do powyższego, żeby nie było że insiderzy sprzedają tylko na górce.

www.stockwatch.pl/komunikaty-s...

Cytat:
"w dniu 7 października 2015 r. w wyniku transakcji sesyjnej pakietowej zawartej na rynku regulowanym Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie, Pan Marcin Iwiński zbył 607.501 akcji Spółki po średniej cenie 26,20 zł za każdą akcję"

Po roku cena CDR powyżej 50.

to już zaczyna być forum "pieniek1" a nie 11B. Niewiele pożytecznych informacji tylko bezpodstawne gdybania i pobożne życzenia...puke_l

możesz spróbować mojego :)
Real Boxing na Vitę:
pl.playstation.com/psvita/game...

Już jest, nie wiem od kiedy ale widziałem w PS Store jest już do kupienia. salute

No cóż, ja taką funkcję znam z PSP - tam to działało znakomicie. Natomiast czy można to zaimplementować do androida - tego nie wiem. Wiem, że była by to pożądana opcja w grach anomaly.

topfacet napisał(a):
Tryb Multi moglby sie dobrze sprawdzic w A2 na mobilne, o ile to technicznie mozliwe.

Mam nadzieję, że będzie możliwość grania AD-HOC na mobilach - wtedy kupię i paru znajomych również. Swego czasu szukałem czegoś takiego na androida i nie znalazłem. Nie każdy chce łączyć się z serwerami i czekać aż ktoś inny raczy zagrać, gdy ma się znajomego ze smartphonem zaraz obok.

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 27 lipca 2018 13:13:40
Liczba wpisów: 11
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,235 sek.

miqkvncm
flkqzuec
mbrqticx
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
dgydufvx
ttloiurj
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat