Temat:
11BIT
raczej tego: Cytat:"Rozpoczynamy wydawanie rekomendacji dla CD Projekt (CDR PW, Akumuluj, TPPLN 231, +14%), 11 bit studios (11B PW, Kupuj, TP 511, +18%), oraz PlayWay (PLW PW, Kupuj, TP PLN 195, +40%)." vestor.pl/wp-content/uploads/2...
|
|
Temat:
11BIT
Cytat:Czy moge prosić o podanie numeru Twojej licencji doradcy inwestycyjnego/maklera? Nie ma potrzeby, historyczne rekomendacje kolegi @kavabanga też się nie sprawdzały: pl.tradingview.com/chart/APT/V...Cytat:Blisko ceny 30 złotych za akcję, utworzyła nam się formacja Podwójne Dno. GPW:APT Może to zwiastować powolny wzrost notowań Apatora. Nie jest to jakiś "pewniak", ale małe ryzyko można śmiało podjąć. Target: 33 złote. Zaraz po tej reko , akcje Apatora spadły.
|
|
Temat:
11BIT
Ciekawe jak to historia lubi się powtarzać.... www.stockwatch.pl/forum/wpisy-...Cytat:Porównywanie cdp męczące jeden tytuł który się im trafił jak ślepej kurze, do spółek proudukujących gry o ugruntowanej pozycji, które mają ich co najmniej kilka jest zupełnie nietrafione, bo wyniki w odniesieniu do kapitalizacji cdp w oczekiwaniu na ten jedyny tytuł do żenada. Poza tym bardzo wygodne jest roztaczanie pozytywnych wizji, moim zdaniem sygnały od pewnego czasu płynące z "obozu" cdp nie są optymistyczne, i raczej skłaniałbym się do porównań w rodzaju CIGames, przekładania premier i klapy po tychże, niż to rockstar Zachęcam do przejrzenia forum CDP z przed 3 lat (gdy przełożyli premierę W3), dokładnie takiej samej treści komentarze jak teraz mamy na 11b. Można nawet wstawić sobie "11b" zamiast "CDP". Zobaczymy jak to potoczy się dalej...
|
|
Temat:
11BIT
W kontrze do powyższego, żeby nie było że insiderzy sprzedają tylko na górce. www.stockwatch.pl/komunikaty-s...Cytat: "w dniu 7 października 2015 r. w wyniku transakcji sesyjnej pakietowej zawartej na rynku regulowanym Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie, Pan Marcin Iwiński zbył 607.501 akcji Spółki po średniej cenie 26,20 zł za każdą akcję" Po roku cena CDR powyżej 50.
|
|
Temat:
11BIT
to już zaczyna być forum "pieniek1" a nie 11B. Niewiele pożytecznych informacji tylko bezpodstawne gdybania i pobożne życzenia...
|
|
Temat:
VIVID
|
|
Temat:
VIVID
Już jest, nie wiem od kiedy ale widziałem w PS Store jest już do kupienia.
|
|
Temat:
11BIT
No cóż, ja taką funkcję znam z PSP - tam to działało znakomicie. Natomiast czy można to zaimplementować do androida - tego nie wiem. Wiem, że była by to pożądana opcja w grach anomaly.
|
|
Temat:
11BIT
topfacet napisał(a):Tryb Multi moglby sie dobrze sprawdzic w A2 na mobilne, o ile to technicznie mozliwe. Mam nadzieję, że będzie możliwość grania AD-HOC na mobilach - wtedy kupię i paru znajomych również. Swego czasu szukałem czegoś takiego na androida i nie znalazłem. Nie każdy chce łączyć się z serwerami i czekać aż ktoś inny raczy zagrać, gdy ma się znajomego ze smartphonem zaraz obok.
|
|