Kerowniczka napisał(a):myślę ze będzie taki komunikat :) z przyczyn od nas niezależnych wynikających ze złośliwości wszystkich do okola pragnących przeszkadzać tak świetnie prosperującej firmie z ogromnym potencjałem rynkowym i jeszcze lepszymi pomysłami na przyszłość raport zostanie opublikowany juz niebawem bo właśnie zepsuł się komputer głównej ksiegowej potem policja zabrała część dokumentow i firma nie może przygotować tej kreatywnej tabelki o nazwie raport roczny :)
ach ta nasza gazela biznesu i diament forbsa :) Raport roczny milmexu nie ukaże się 30.06.2014 z bardzo prozaicznej przyczyny.Audytor, z którym Milmex ma podpisaną umowę w czerwcu prowadzi trzy inne badania. Ponadto osoba odpowiedzialna za księgowość w Milmexie znajduje się na zwolnieniu. Nie wiadomo także czy milmex będzie w stanie wpłacić 40% zaliczkę, której żąda rewident.
|
|
Podobno administrator zastawu dokonał przejęcia zastawu.Tak przynajmniej powiedział mi Pan Dyrda w trakcie rozmowy telefonicznej. Przejęcie zastawu to dobra wiadomość dla obligatariuszy.Niestety administrator zastawu nie może narazie znaleźć nabywcy.
|
|
Ciekawe czy umowa zastawu dla mlx0813(KOM12D) jest podobna?.
|
|
Ciekawe informacje dotyczące zastawu dla posiadaczy obligacji mlx0714 znajdują się na str. 35-36 noty informacyjnej dla KOM12B(zwłaszcza punkt 5) www.gpwcatalyst.pl/pub/files/d...
|
|