PARTNER SERWISU
lgbghfcb
lukaszkat

lukaszkat

Ostatnie 10 wpisów
Witam,

Też dostałem 2 pisma, 2 karty do głosowania. Obligacje kupowałem na rynku wtórnym. Dziś wypełniłem karty do głosowania i wysłałem pod wskazany w piśmie adres sądu w Częstochowie.

2 x przeciwko układowi.

Zaproponowane warunki to straszna lipa. Wcześniej zostało to opisane szczegółowo na forum.

Pozdrawiam,

Mówią, że nadzieja umiera ostatnia. Tym razem już definitywnie umarła i nie ma co się łudzić, że niesłowny Prezes cokolwiek zapłaci. Kto jeszcze nie podjął to teraz albo nigdy bo to już ostatni moment, aby sięgnąć po ostateczne środki egzekucji. Myślę, że Prezes (choć teraz to już należałoby go napisać z "małej" litery) powinien zacząć się bać.

Ja się coraz bardziej skłaniam ku temu, żeby oddać sprawę firmie windykacyjnej bo chyba nie ma już innej, bardziej skutecznej drogi, aby odzyskać przynajmniej część środków. Dobrze by było, żeby wypowiedział się ktoś z Uczestników forum jak to najlepiej załatwić.

A może już ktoś z Uczestników forum podjął jakąś procedurę windykacyjną (niekoniecznie w przypadku obligacji POLSPORT GROUP Sp. z o.o. - PSG0512) i zechciałby się podzielić cennymi wskazówkami lub może polecić jakąś firmę windykacyjną dla inwestorów indywidualnych?

Witam

Jestem posiadaczem niewykupnych w dalszym ciągu (od 30 maja 2012) obligacji korporacyjnych POLSPORT GROUP Sp. z o.o. (PSG0512). Wysyłane przeze mnie maile do spółki POLSPORT są permanentnie lekceważone.

1. Czy Ktoś wie kiedy i czy w ogóle obligacje te zostaną wykupione?

2. Co można z nimi zrobić?

3. W jaki sposób i czy w ogóle jest realna szansa na odzyskane zainwestowanych środków?

Pozdrawiam,

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 15 września 2016 22:18:32
Liczba wpisów: 5
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,233 sek.

dymsgytk
utgizivx
ztbgdhof
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 827,68 zł +384,14% 96 827,68 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
jzaagmbm
nvufhgkt
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat