gebrglgu
Advertisement
PARTNER SERWISU
gzccnfab
jundymek

jundymek

Ostatnie 10 wpisów
Cytat:
Proszę o analizę raportu spółki.

Również podłączam się do prośby. Na pierwszy rzut oka raport wygląda fatalnie, ale może wypowiedzą się bardziej doświadczeni forumowicze...

Pytanie do bardziej doświadczonych. Jak można odbierać takie info: mojeinwestycje.interia.pl/news...?

Cytat:
MCI Management S.A. z siedzibą w Warszawie ("Spółka?), informuje iż w dniu 21 kwietnia 2015 roku, spółka zależna od MCI Management S.A. ? MCI Fund Management Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka jawna ("MCI FUND SJ?) zawarła z MCI.PrivateVentures Fundusz Inwestycyjny Zamknięty z subfunduszem MCI.EuroVentures 1.0 ("MCI PV FIZ?) umowę wekslową w wykonaniu której wystawiła na rzecz MCI PV FIZ jako remitenta weksel własny na kwotę 7.500.000,00 PLN ("Weksel I?) wraz z oprocentowaniem 3,7 % w skali roku liczonego jako 365 dni. Weksel wykupiony ma zostać przez MCI FUND SJ w dwa dni po okazaniu. Do dnia dzisiejszego Weksel I nie został wykupiony.

Kod:
mod: dodawaj cytaty do linków

Czy korzysta ktoś z tego programu w emaklerze? Chodzi mi o to czy jest to samo oprogramowania, którego funkcje wymieniono tutaj: www.statica.pl/pl/porownanie-f...?

W jaki sposób ustawić warunek sprzedaży "Cena 3 dni z rzędu < MA"? Zapewne jest to banalne, ale nie mam pojęcia jak to ustawić. Dzięki za pomoc.

Buldi - kiedy faktycznie wychodzisz z pozycji? W styczniu kupiłeś PCGUARD, 19 marca EMA55 spadła poniżej SMA200, cena również jest mniej więcej od tamtego okresu poniżej SMA200. Teoretycznie wszystkie warunki do zamykania pozycji są spełnione. To samo z 08OCTAVA - od 28 lutego wszystkie warunki do wyjścia spełnione. Czemu te pozycje są nadal w twoim portfelu?

Mam pytanie do autora tematu o wyliczanie wszystkich wskaźników dot. analizy fundamentalnej. Jestem zielony w tym temacie i zastanawiam się z jakich "ułatwiaczy" korzystasz. Skaner Stockwatch pozwala na "wyplucie" spółek z sEVA pow. 0. Dalej pojawiają się dla mnie schody, bo nie mam kompletnie pojęcia jak posortować je po EPS. Wskaźnik ten mogę wyliczyć, ale dla każdej spółki z osobna - przynajmniej tak mi się wydaje. Zysk operacyjny i "twój" wskaźnik też przeliczam ręcznie. Masz jakieś sposoby na wyliczenia czy po prostu trzeba brać kartkę, kalkulator i wbijać po kolej wszystko w arkusz? To samo z technicznymi aspektami (SMA200 i EMA55). Jeśli nie jest to tajemnica napisz z czego korzystasz przy analizach, przygotowaniach do zakupu spółek. Pytam ogólnie - nie tylko pod ten jeden system. Uczę się...;)

Witam

Czy istnieje jakaś możliwość wirtualnej zabawy w inwestowanie akcje GPW z funkcjami jak najbardziej zbliżonymi do tych z realnej gry? W tej chwili mam wirtualny portfel w serwisie money.pl, ale szukam czegoś bardziej kompletnego. Przy zakupie akcji mogę ustawić prowizje biura maklerskiego, ale nie da się zaprogramować np. "stop lossów". Czy istnieje jakiś serwis/program oferujący bardziej kompleksowe "demo"? Dziękuję za pomoc.

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 2 października 2020 11:12:36
Liczba wpisów: 7
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,203 sek.

tvoueggp
catmmvov
nooblxba
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
zzfrsklk
bexvtttj
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat