Dziękuję Driver77
|
|
Chyba sezonu na pozwy Próbuję dotrzeć do prospektu emisyjnego dla serii B, przekopałem internet i nic nie znalazłem poza płatnymi serwisami, w których być może byłby dostępny. Dobrze byłoby go mieć jako załącznik do pozwu, KRS też. Akt notariany, w którym jest zobowiązanie emitenta do podania się dłużnika egzekucji wg art.777 par. 1 pkt. 4-6 k.p.c. raczej nie do zdobycia. Czy możecie dać namiary jak zdobyć ww. dokumenty? Czy pozew bez nich przejdzie?
|
|
Wg prawnika dla odzyskania kasy można złożyć do sądu pozew o zapłatę, nic innego raczej w tej sytuacji nie wykombinujemy.
|
|
Rozmawiałem dzisiaj z doradcą prawnym w sprawie uzyskania tytułu egzekucyjnego i wysłałem maila z dokumentami. Jak się zapoznają ze sprawą to będę wiedział coś więcej, jak działać dalej. Dam znać co mi doradzili.
|
|
Pani administrator hipoteki Iwona Wioletta Skarżyńska nadal nie odpowiada na maile. Wg mnie nie obejdzie się bez podjęcia działań o uzyskanie tytułu egzekucyjnego. Od spółki również zero informacji. Czekacie czy podejmujecie działania?
|
|
W styczniu wysłałem wezwanie do zapłaty i cisza na maila Pani administrator też nie raczy odpowiedzieć
|
|