Wszyscy zapomnieli o tej firmie. Ale Patrząc co się dzieje to chyba słusznie.
|
|
Temat:
ROPCZYCE
Witam czy dostępna jest gdzieś analiza raportu ropczyc? Pozdrawiam.
|
|
Temat:
ROPCZYCE
A jeśli byłyby okolice zera to w/g Ciebie dobrze?
|
|
I obocik dziś ciut większy.
|
|
I Obrocik dzisiaj ciut większy.
|
|
Projekty inwestycyjne 5 firm notowanych na giełdzie otrzymają dofinansowanie w ramach unijnego Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka (PO IG) realizowanego przez Polską Agencję Rozwoju Przedsiębiorczości - wynika z listy zatwierdzonych projektów, opublikowanej na stronie PARP. Wsparcie PARP otrzymają: Famur (37,7 mln zł), Wojas (12 mln zł), Wawel (5,1 mln zł), Integer.pl (5,1 mln zł), Ropczyce (ok. 5,5 mln zł).
Dobre i tyle.
|
|
Przepraszam użyłem złego słowa . Będą dostarczały, tak powinienem napisać . Nie poufne, nie komunikat i nie przyśniło. To tylko informacja z wydziału ,ponieważ pracuje na miejscu tj w okolicy HSW. A co do przyszłości jestem jednak niepoprawnym optymistą:) Pozdrawiam serdecznie.
|
|
Podobno Wygrali przetarg na dostawy do HSW:) Co koledzy Myślą o dalszym kursie jakie przemyślenia i analizy proszę o komentarz.
|
|
Ja tam od jutra dam się skusić...
|
|
Temat:
ROPCZYCE
Dzisiaj dalszy ciąg szaleństwa:) pytanie tylko dlaczego 174 szt?
|
|
Temat:
ROPCZYCE
Dokładnie... Zastanawiające to co się z nimi dzieje.
|
|
Temat:
ROPCZYCE
Panowie proszę pouczyć młodego (czyli mnie) co się wyczynia?:)
|
|
Temat:
ROPCZYCE
DODATKOWO POCIESZAJĄCE JEST TO ,ŻE MAJĄ NOWE ZAMÓWIENIA EKSPORTOWE I TO NIE MAŁE. SPRZEDAŻ NA DOBRYM POZIOMIE.
|
|
Temat:
ROPCZYCE
Dziękuje Morfeusz ale wy tu piszecie takim językiem że dla początkującego to naprawde czarna magia. Rozumiem iż istnieje możliwość odbicia .
|
|
Temat:
ROPCZYCE
Koledzy wytłumaczcie prosze początkującemu co oznacza ten wykres powyżej.
|
|
Temat:
ROPCZYCE
buldi napisał(a):Co sie ze tymi Ropcycami dzieje? Wlozła na nie jako siła niecysto, cy co? Tymu co tak kursym gmyro, łoby łod tego niykozystnnego enterowania grabie uschły! HEJ ! Można dziś tylko powtórzyć słowa kolegi:) Sprzedaż na niezłym poziomie zamówienia zapowiadają się przynajmniej na ten kwartał większe. Sama HSW podwoiła plan produkcyjny w stosunku do poprzrdniego kwartału a oni stop. głupiutki juz jestem
|
|
Dziękowałem za przekierowanie na odpowiedni wątek :) Rozumiem że obniżenie do tego poziomu to jeszcze nie tragedia? i na razie nie są w bardzo złej kondycji zagrażającej istnieniu?
|
|
Dziękuje WatchDog. Koledzy może ktoś wytłumaczy dlaczego obniżono raiting na "b-" i co to oznacza?
|
|
WatchDog co dalej nas czeka w/g Ciebie ? Dokupić czy się zwijać?
|
|