PARTNER SERWISU
pldwyleh
asdf

asdf

Ostatnie 10 wpisów
Odpowiem w zastępstwie bbb. Pani Anna Marcinkowska wielokrotnie namawiała mnie na kupno obligacji E-Kancelari gdy już była na granicy bankructwa. Oszukiwała że kondycja firmy jest bardzo dobra. W końcu się jej udało i tak zostałem bez pieniędzy. Nie świadczy to dobrze o pani AM.
Od kilku miesięcy wydzwania do mnie pracownik z Gerda Broker i namawia na zakup obligacji korporacyjnych. Podejrzewam,że mój telefon otrzymał od pani AM. Jedną z propozycji był zakup obligacji firmy Hussar Grupa SA. Ostatnio otrzymałem propozycje zakupu obligacji z Gerda Brokers podpisane przez panią AM. Niestety nie wiem jakiej firmy. Szczegółowe informacje bym otrzymał dopiero po kontakcie z panią AM. Nie chcę już się z tą panią kontaktować. Byłem też na rozmowie w Gerda Brokers (jestem z Warszawy). Gerda Brokers współpracuje z Secusem. Secus (Sokrates) wyczyścił portfele wielu inwestorom. Mie oszukał na 100k. Dosłownie oszukał. Obiecał oddać pieniądze (50% ze 100K) jeżeli za pozostałe pieniądze (drugie 50%) kupię obligacje Wspólnej Reprezentacji. Chciałem odzyskać choć 50K gdyż obligacje Wspólnej Reprezentacji to zwykłe śmiecie. Nie udało się. Nigdy żadnych pieniędzy nie dostałem.
Co do pani Sylwi Hucik do dzisiejszego dnia otrzymuję materiały na maila. Ostatnia propozycja z dnia 22-02-2016r dotyczy zakupu obligacji Miraculum. Moim zdaniem firma wychodzi z kryzysu na prostą. Obligacji nie kupię gdyż jestem na nie uczulony. Grałem na akcjach GPW, kontraktach, forexie i nigdy nie straciłem takiej kasy jak na obligacjach.
Podsumowując. Moim zdaniem trzeba uważać na osoby jak pani AM, czy firmy jak Secus. Zgadzam się z osobami które wymieniły kilka innych osób i firm we wcześniejszych komentarzach. Potwierdzam ich spostrzeżenia i wnioski . Ze wszystkimi osobami i firmami miałem kontakt. Jak się domyślacie zakończone "wtopami". Dodał bym jeszcze firmę PCH Capital wraz z firmami córkami. Mam kontakt z osobą która twierdzi, że bierze udział w przygotowaniach pozwu zbiorowego przeciwko firmie ze stajni pana P...CH...i jemu samemu. Nie piszę imienia i nazwiska ponieważ informacji nie mogę zweryfikować.

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 13 marca 2016 10:45:55
Liczba wpisów: 1
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,590 sek.

egayovtl
zgxgzxbj
jviotbmt
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
cmzjqdft
rdmwjjxa
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat