PARTNER SERWISU
pyhpdsqk
piotrekkow78

piotrekkow78

Ostatnie 10 wpisów
Kto może zrobić AT dla tej spółki?
z góry dzięki

Czyżby to immo rosło na 7E - tak jak kiedyś Prezes firmy stwierdził, że tyle jest ta firma warta?

co do vistuli to trafiłeś w 10, z opg czekamy nadal, nerwówka jest (ale tylko u amatorów :)

RAPORT pewnie wszyscy widzieli - nic nowego, może to i dobrze.
W piątek coś drgnęło w Paryżu, niecierpliwie czekam na nadchodzący tydzień

Krawiec napisał(a):
Wg mnie jest technicznie ciekawie. Może się kroić formacja flagi: bossa.pl/analizy/techniczna/el...

Jeśli przejdziemy 4,80 w górę mojeinwestycje.interia.pl/gie/... kurs teoretycznie powinien zawędrować w okolice 10zł. Rozważam poważnie ustawienie aktywacji zleconka powyżej tej ceny (4,80). Nie od dziś wiadomo, że MCI interesuje się spora grupa graczy na gpw w tym gawiedź spekulacyjna która nie omieszka wykorzystać takiego sygnału.

Witam
zakupiłem niedawno MCI (nie kosztem OPG a z wolnych środków), nie jestem specem od AF - dlatego proszę wyjaśnijcie mi dlaczego potencjał zmiany kursu wg. wyceny stockwatch jest ok -40%?

wszyscy już sprzedali :) ?

znaczących wzrostów nie przewiduje po tym info, jednak dla negocjacji z CC dobre podłoże pod pomyślne zakończenie negocjacji
pozdrowienia dla niedowiarkówhello1

na forum bankiera piszą o mafii która dołuje kurs, co myślicie? myślę iż takie wnioski są mocno przesadzone

może być pare miesięcy przestoju, EFH może podtrzebuje tych dźwigów na bieżące inwestycje.
Jesteśmy odmiennego zdania, no cóż wkrótce się przekonamy kto był bliżej prawdy

ezechiel2517 napisał(a):
Raport bieżący 22/2009
Zarząd EFH Żurawie Wieżowe S.A. informuje, iż w dniu 2 czerwca 2009 roku wpłynęło do Spółki pismo od
spółki Modzelewski & Rodek Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie informujące Emitenta o zatrzymaniu
przez Inwestora realizacji inwestycji "RESIDENTIAL TOWER" przy ul Złotej 44 w Warszawie i o
rozwiązaniu umowy o roboty budowlane ze spółką Modzelewski & Rodek przez Generalnego Wykonawcę.
Tym samym pismem Emitent został poinformowany o rozwiązaniu przez spółkę Modzelewski & Rodek
umowy z dnia 15 kwietnia 2008 r. zawartej z Emitentem na dostawę, montaż i obsługę trzech żurawi

Czyli Orco ostatecznie przestaje budowac Zlota. A miala to byc flagowa inwestycja....

Ciekawe jak to wplynie na kurs samego EFH (bo na Orco ,to juz pewnie nie bedzie zadnego)? (sam juz nie wiem czy ten wpis powinien byc tu czy na watku EFH). Think

Jak to przestaje _OSTATACZNIE budować? skąd takie wnioski?
Wyraźnie jest określone, że to generalny wykonawca rozwiązuje umowę z podwykonawcą, a nie inwestor z generalnym wykonawcą.

ja też poprostu dobrze się czuje, mając te papiery love4 ,cały czas mam w myślach casus IMMO, obserwowałem papier od dołków bodajże w listopadzie (poniżej 2 zł), zarobiłem na nim ponad 100% - jak dobrze wiecie mogłem o wiele więcej, ale cieszę się z tego co mam, oraz z tego jakie zdobyłem doświadczenie, OPG działa w tej samej branży, jest teraz na dnie, spółka ma pewne plany restrukturyzacyjne - wypisz wymaluj IMMO z listopada. Pierwsze wzrosty za nami, jednakże potencjał jest jeszcze olbrzymi.

do praktykant
info nie było bezpośrednio ode mnie, postaram się nie wysyłać nie sprawdzonych info.
pozdrawiam

wracając do złotej - to podwykonawca podwykonawcy rozwiązał umowe i demontuje dźwigi - OPG ma nadal ważną umowę z Generalnym Wykonawcą
Mam też ciekawostkę z Francji - ktoś tam prubuje ewidentnie dołować kurs wystawiając 17k po 6,9E
pozdrawiamsalute

a te obroty dramatyczne, ktoś wcześniej napisał, iż na podobnych obrotach kurs "osiadł" z 500 na 15 zł - pozostaje pytanie, czy wogóle grubasy zainteresują się tą spółką? czy pozwolą jej dryfować na mieliźnie.
Czekam zniecierpliwieniem na wyniki rozmów z CC, chyba do 22 czerwca się wszystko wyjaśni.

Kiedy to ruszy! dramatyczne obroty, spada pod własnym ciężarem
oj sztuka zarabiania dla cierpliwych

trwają negocjacje z Bankami, budowa wstrzymana

mihara napisał(a):
20 maja wyniki za 1 kwartal

10 czerwca audytowane za 2008

Jak myślicie, czy kurs zostanie zdołowany? wyniki mogą być lgorsze od oczekiwań?

orco na 33

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 21 marca 2010 19:01:51
Liczba wpisów: 22
[0,01% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,325 sek.

ppzyczua
pnzvxgwn
cihnnmef
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
zhbdzled
wgkxwcfx
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat