PARTNER SERWISU
mcmmqwyw
anvil

anvil

Ostatnie 10 wpisów
Witam. Tak.. Maupa zawsze miała merytoryczne i stonowane wpisy, to racja ale trafia mnie jak na naszych oczach nie powiem spółka tylko cwaniaki czytaj pijawki wszelkiej maści co miesiąc przytulają na swoje konta (tak w skrócie.. "nasze" pieniądze) i gaszą powali światełko. Wcześniej Hoist, teraz pakiety, rozumiem opłacalne, z Romunii. Świetnie!! Jak nie ma inwestycji a sprzedaje się co jeszcze zostało wartościowego to scenariusz jest jeden. I nie osiem lat tylko znacznie krócej. Pozdrawiam wszystkich.

Witam wszystkich. Wniosek wysłany, pozdrawiam.

Witam serdecznie. Jestem za zawiązaniem stowarzyszenia.

Przyznam szczerze, że ja już także się pogubiłem. Nie jestem codziennie na forum i mam trochę daleko do Polski ale wpadł mi do głowy pomysł, może głupi, spróbować zainteresować media np. typu "interwencja" i przedstawić ten cały mafijny scenariusz jaki się rozegrał od początku a w szczególności w ostatnich tygodniach. Możliwe, że ktoś z Nas ma pewne dojścia do mediów.
Choć pewnie już by ktoś na to wcześniej wpadł.

Zgadzam się z NerfMe. Co możemy, to jeszcze powinniśmy zrobić!! Jeśli odpuścimy to tylko przyklepiemy i utwardzimy w przekonaniu bezkarności cwaniaków, którzy i tak już nas okradli. Nie jestem znawcą finansów ale klepnięty układ aż pali w oczy swoją bezczelnością wobec Nas. Sam czas 8 lat to plucie w twarz Nam obligatariuszom. Wielce ubolewam, że Nasz przedstawiciel RB nawet słowem komentarza nie piśnie o ostatnich kilu dniach.

Witam wszystkich. Już parę dni zastanawiałem się jaki kwiatek wyskoczy przed głosowaniem? No i mamy.
Faktycznie przerażające... Tak się w dzikim kraju w "biały dzień" okrada tysiące ludzi i nikt z tym nic nie może lub nie chce zrobić. Powoli można obstawiać, że na koniec tej tragikomedii dostaniemy po symbolicznej złotówce.

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 21 grudnia 2019 22:37:12
Liczba wpisów: 6
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,246 sek.

snvbiwls
hwgmoxsh
vkcmmbai
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
kexvpldj
jpitpoqp
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat