Witam. Tak.. Maupa zawsze miała merytoryczne i stonowane wpisy, to racja ale trafia mnie jak na naszych oczach nie powiem spółka tylko cwaniaki czytaj pijawki wszelkiej maści co miesiąc przytulają na swoje konta (tak w skrócie.. "nasze" pieniądze) i gaszą powali światełko. Wcześniej Hoist, teraz pakiety, rozumiem opłacalne, z Romunii. Świetnie!! Jak nie ma inwestycji a sprzedaje się co jeszcze zostało wartościowego to scenariusz jest jeden. I nie osiem lat tylko znacznie krócej. Pozdrawiam wszystkich.
|
|
Witam wszystkich. Wniosek wysłany, pozdrawiam.
|
|
Witam serdecznie. Jestem za zawiązaniem stowarzyszenia.
|
|
Przyznam szczerze, że ja już także się pogubiłem. Nie jestem codziennie na forum i mam trochę daleko do Polski ale wpadł mi do głowy pomysł, może głupi, spróbować zainteresować media np. typu "interwencja" i przedstawić ten cały mafijny scenariusz jaki się rozegrał od początku a w szczególności w ostatnich tygodniach. Możliwe, że ktoś z Nas ma pewne dojścia do mediów. Choć pewnie już by ktoś na to wcześniej wpadł.
|
|
Zgadzam się z NerfMe. Co możemy, to jeszcze powinniśmy zrobić!! Jeśli odpuścimy to tylko przyklepiemy i utwardzimy w przekonaniu bezkarności cwaniaków, którzy i tak już nas okradli. Nie jestem znawcą finansów ale klepnięty układ aż pali w oczy swoją bezczelnością wobec Nas. Sam czas 8 lat to plucie w twarz Nam obligatariuszom. Wielce ubolewam, że Nasz przedstawiciel RB nawet słowem komentarza nie piśnie o ostatnich kilu dniach.
|
|
Witam wszystkich. Już parę dni zastanawiałem się jaki kwiatek wyskoczy przed głosowaniem? No i mamy. Faktycznie przerażające... Tak się w dzikim kraju w "biały dzień" okrada tysiące ludzi i nikt z tym nic nie może lub nie chce zrobić. Powoli można obstawiać, że na koniec tej tragikomedii dostaniemy po symbolicznej złotówce.
|
|