PARTNER SERWISU
itydxopu
Czajaa

Czajaa

Ostatnie 10 wpisów
www.pb.pl/dwaj-analitycy-podni... rekomendacje są mega. Jak ktos ma abonament za 10zl,to może sprawdzić

Ja tam się cieszę. Za miesiąc dywidenda i raport. Później znowu dywidenda i raport. Już powinno być 18 tys. Mam nadzieję, że nie uciekli z Rosji, bo to czysta głupota. Poświęcić taki rynek... bojkot w internecie anonimów na fejsie. My mamy zarabiać na giełdzie, czy co? Skoro wszyscy łącznie z Ukraińcami handlują z Rosją, to co ma na celu ten raport prócz zwykłej manipulacji i wykorzystania okazji. Tak działa spekulacja na najwyższym poziomie. Chciałbym mieć takie możliwości. Podziwiam i czekam na odbicie. Jakikolwiek pozew zostanie oddalony, jak już to bywało z takimi akcjami, ale uspokoją tym drobnice.

A co ma zrobić akcjonariat? Jedynie Sprzedać wszystko i zapomnieć,tyle można zrobić cudny już na Twitterze zaprzecza blokowaniu rozmów,więc wracamy do zabawy od nowa.

nettg.pl/gornictwo/202551/gorn... w końcu dobre info.

Moderator:
Proszę dodawać cytat, gołe linki lądują w koszu
. Z naszych nieoficjalnych ustaleń wynika, że strona ministerstwa zablokowała możliwość rozmów płacowych we wszystkich okołogórniczych spółkach Skarbu Państwa. Nie ma naszej zgody na obniżanie realnej płacy pracowników” – napisali dalej związkowcy.

Te akcje równie dobrze można odebrać na mieleniu po 5zl jak i po 80. Pytanie czy to hedge na longa czy czysty short i ktoś wie jak zwykle więcej niż leszcz... Obrońcy JSW od 2 lat się okłamują i klepią po plecach ale teraz rzeczywiście już nie ma pod co spadać. Podwyżki 10% to i tak bez znaczenia przy tych kosztach jakie ma JSW. Osobiście odpuściłem już shorty,bo nie widzę sensu. Jedynie opcja prywatki w 3q ale do tego mamy 2 kwartały na określenie zarządu pod nowa władza i opcja dywidendy po pfr. Nawet te nędzne 5zl średnio coś zdziała

Hahaha żałosne szukanie winnego. Mój short pięknie wszedł i te nagłówki . No ale jak wiadomo,to wiadomo, przecież wszystko w cenie

Kto ci obiecał dywidendę? I ile ma jej być?

Ja tam widzę że ryle chcą kolejnej podwyżki od nowego roku. Już sobie wyliczyli 11%+1%. Lecą lepiej niż odsetki w prowidencie

Z 15 na 30 czy może 35.99 ?

www.facebook.com/zwiazki.jsw/?... no cóż. Dojenia ciąg dalszy na przyszłość

www.stockwatch.pl/wiadomosci/a... przynajmniej dadzą shorta wyżej dobrać

Rozumiesz co to jest dofinansowanie w formie pożyczki? Czytales w ogóle warunki tej pożyczki czy się nie chciało ?

Hahaha no super info. Kolejna pożyczka ale mam nadzieje, że tylko na 2%

Zima idzie,może wam dadzą zejść z haczyka XD. Jak to ma wyglądać prawnie?? Tak jak wszystko w tym kraju hahaha

Widzę że tu dalej klepanie po plecach i zachwyty haha. Pisałem wam że do końca miesiąca się dowiecie kiedy druga nagroda wejdzie ale jeszcze sig ma dostać,więc taka mała 3 też będzie na czasie xd. To tak dla tych którzy twierdzą że nasze wywody są po jakiejś tam stracie czy złej inwestycji. Zacznijcie używać shortow,a będzie wam dane.

Do końca miesiąca dowiesz się o czym piszę. Wystarczy siedzieć na Fejsie związków. Nagroda z zysków dopiero pod koniec roku,teraz za 30 lecie i kolejne flapsy. Nie wiem czy kilka osób tutaj zaczyna naganiać czy zagina rzeczywistość. Jak można wklejać jakieś bzdury z bankiera i się tym podpierać

Wszystko fajnie ale PiS sam pod siebie to wprowadza. UE już dawno odpuściła. To są ich prywatne plany o czym była mowa wiele razy. Pytanie ile wezmą i czy 50% jak pierwotnie zakładali. Tak czy siak JSW już nie istnieje. Znowu będzie jakaś podbitka po 10-20% i się wszyscy rzucą z jakimiś tekstami typu 100zl rysując śmieciowe kreski z oporami. Teraz mamy dwie premie przed sobą i kolejna podwyżkę flapsow. Tak wyglądają realia

Tu nie ma honorowych wyjść. PiS kasę przewali,PO odda Niemcom. Tak czy siak drobny już przegrał i nie ma co się oszukiwać

www.google.com/amp/s/www.banki... dwie nagrody,to by było ciekawe

Kilka stron temu było pośmiewisko jak pisaliśmy o podatku,a teraz płacz.ta spółka to trup,kwestia kilku mc. Nagroda w drodze,podatek w drodze i sam PiS wie co jeszcze.tak można się okłamywać jeszcze parę mc. Chyba że platforma wygra i zaleje to woda w przyszłym roku albo odda Niemcowi. I żeby nie było,podatek za ten rok tez będzie,więc bez marzeń o dywidendzie

www.bankier.pl/wiadomosc/Sobon... kasa grzecznie czeka na podatek. Za rok wezmą X2 i kolejne premie.

Teraz dwie premie i jakaś podwyżka. Strona związków na FB już się pali

nettg.pl/gornictwo/197332/gorn... nagroda się szykuje i podwyżki

Ale JSW wydobywa węgiel kamienny z którego dopiero powstaje koks

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 22 kwietnia 2024 18:39:04
Liczba wpisów: 27
[0,01% wszystkich postów / 0,01 postów dziennie]
Punkty respektu: 6

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,195 sek.

cmmyctse
fdakgltb
ostokxwz
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
wlyavcud
xznaavju
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat