Temat:
BUMECH
Raczej szorował!!!
|
|
Temat:
DEVELIA
Dlaczego tak tu cicho, a tyle się dzieje!
|
|
Cytat:Dobrze, że to piszesz, bo czasami w chwilach zwątpienia zdarza mi się mysleć, że produkuję się dla 2-3 osób Też sądzę, że dużo więcej osób, niż myślisz, czyta Twoje wpisy.
|
|
Temat:
LENTEX
Ja też czekam. Dzięki z góry!
|
|
Temat:
MNI
Czy ktoś zna powód, dla którego akcje MNI tak bardzo dzisiaj drożeją?
|
|
Temat:
PSWCAPITA
Dlaczego w kalendarium dywidend Sockwatch'a widnieje data ustalenia prawa do dywidendy i ewentualnej wypłaty późniejsza, niż ma to miejsce w rzeczywistości?
|
|
Temat:
IDMSA
bankrucik napisał(a):lista "dokonań" inwestycyjnych IDM-u
duuuużo swojej i nie swojej kasy utopili..
bomi abm-solid miraculum jago dss nowej gali
ciekawe która spółka następna z ich stajni Należy dopisać jeszcze SKY CLUB.
|
|
Temat:
YOLO
U mnie w BRE podobnie, czyli może jednak jest szansa na zarobek?
|
|
Temat:
OTMUCHOW
14,50
|
|
Temat:
TAURONPE
 Dzięki! No to będzie tak jak na początku istnienia serwisu. Może wreszcie skuszę się na wykupienie abonamentu. WatchDog napisał(a):Wyniki konkursu
Na Tauronie dzisiaj póki co nie ma wygranych, dlatego postanowiłem, że każdy komu się chciało wziąć udział w konkursie, otrzymuje 14-dniowy dostęp full do serwisu.
Konkurs ma natomiast prawdziwego zwycięzcę i jest nim - nomen omen - LuckyTony, który prawidłowo wytypował kurs otwarcia. Razem z nim na podium stają Miela oraz Frey, którzy minęli się o 2 grosze od prawej.
Kody dostępu będziemy z Kamilem sukcesywnie dosyłać priv'ami w dniu dzisiejszym. Dziękuję wszystkim za udział i... życzę zamknięcia lepszego niż otwarcie.
|
|
Temat:
TAURONPE
5,85
|
|
Temat:
IDEON
 A oto rozstrzygnięcie: Raport bieżący nr 65 / 2010 Data sporządzenia: 2010-06-18 Skrócona nazwa emitenta CENTROZAP Temat Odszkodowanie Centrozap SA Podstawa prawna Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe Treść raportu: Zarząd Emitenta informuje, że w dniu dzisiejszym odbyło się posiedzenie Sądu Najwyższego (Izba Cywilna) – ostateczna rozprawa kasacyjna od wyroku Sądu Apelacyjnego w Katowicach w sporze Emitenta przeciwko Dyrektorowi Urzędu Kontroli Skarbowej w Katowicach. Decyzją Sądu Najwyższego uchylony został wyrok Sądu Apelacyjnego. Sąd Najwyższy przychylił się do argumentacji Spółki w zakresie odpowiedzialności Skarbu Państwa w treści wykładni art. 417 Kodeksu Cywilnego i przekazał sprawę do ponownego rozpatrzenia. O szczegółowym przebiegu rozprawy oraz o wyznaczeniu najbliższego terminu posiedzenia Sądu Spółka poinformuje odrębnym komunikatem.
|
|
Temat:
MBANK
broker_ns napisał(a):Czy ktoś może wie, kiedy jest planowany start notowań PDA? Bo oficjalnego komunikatu chyba jeszcze nie było. Zgodnie z harmonogramem nie później niż 17 czerwca br.
|
|