PARTNER SERWISU
txtekzwg
Mariusz1980

Mariusz1980

Ostatnie 10 wpisów
lordjakubek napisał(a):
Witam, Longterm znowu promuje swoje forum VIP z dostępem do TOP15 spółek na WIGu. Aktualnie ma promocję za jedyne 4000+. salute Przeczytałem ten wątek i dalej nie wiem czy warto kupić dostęp czy nie. Ci co mają abo, wypowiadają się bez spontanicznego entuzjazmu (czyżby wtopili?). Ci co nie mają wypowiadają się źle. Sam Longterm pokazuje zyski 30% rocznie na plusie. Pokazuje spółki w które inwestował przez lata, wszystko się zgadza. Dało radę zarobić na CDProjekcie, 11bit i Livechacie te 30% rocznie. Czy ktoś ma aktualny dostęp? Jakie realne zyski wyciąga dzięki dostępowi do wiedzy Longterma?

Ja kupilem 2 letni abo w czerwcu 2020. Ani raZu jeszcze nie skorzystalem z rekomendacji Alberta jak rowniez nie przejrzałem dokladnie forum vip, gdyz prawie codziennie ogladam dwa inne kanaly o giełdzie dostępne za free na y2b. 1. Inwestowanie jest proste, 2. Gpw notowania.

Może jak będę miał więcej czasu wolnego to bardziej sie przyjrze zasobom forum.

Inwestuje w gielde od 2015. Z roznym skutkiem - na ogol pozytywnym.
Mam tez akcje paru spolek, ktore kupilem po przeczytaniu artykułów przepowiadajacych im piekna przyszlosc. Niestety w wiekszosci przypadkow, pare dni po kupnie tych ekstra spolek, akcje zaczey leciec na dno.
Chce sie ustrzec na przyszlosc takiego inwestowania i stwierdzilem, ze skorzystam z czyis sprawdzonych porad.
No i wlasnie zastanawiam sie nad abonamentem w Longterm.

Szczerze, nie szukalem pozytywnych opinii o tej firmie, a tylko negatywnych i ... nie znalazlem aby ktos sie mocno na tym przejechal. W biezacym temacie sa bodajze 2 poztyywne opinie, ale napisane przez uzytkownikow z 1 postem, wiec majace 0 wartosc.

Moze ktos powie cos wiecej o inwestowaniu z Longterm albo poleci inna firme/portal?

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 26 lutego 2021 23:12:11
Liczba wpisów: 2
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,186 sek.

kryybrwx
nlmcpvie
nzeaijbg
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
vfpqnnkb
honrbxsd
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat