Co jest powodem tych ciągłych spadków? Czy po prostu spółka przestała być "modna"?
|
|
Cena za akcje rośnie dzisiaj bardzo. Czy to może oznaczać, że kupujący akcje liczą na zysk sprzedając je następnie w wezwaniu Acronu?
|
|
Temat:
WASKO
Czy któryś z szanownych forumowiczów przypuszcza, jaki jest powód opadania kursu wasko - oprócz ogólnie słabych nastrojów na świecie?
|
|
Temat:
KERNEL
Zmieniło się o tyle, że kurs zaczął wyraźnie spadać. Czyżby spowodowane to było rozczarowaniem "inwestorów", to jest drobnych, którzy liczyli na wzrost?
|
|
Temat:
SYNTHOS
Dziś zauważyłam kilka transakcji na 500 000 szt. Ciekawe co to znaczy?
|
|
Temat:
SYNTHOS
|
|
Temat:
POLAQUA
Może jeszcze nie wszyscy wiedzą, że:
Zarząd Przedsiębiorstwa Robót Inżynieryjnych „POL-AQUA” Spółka Akcyjna, w nawiązaniu do raportu nr 4/2010 z dnia 29 stycznia 2010 r. niniejszym informuje, że raport za I Q 2010 zostanie przekazany do publicznej wiadomości w dniu 19 maja 2010 r. (środa).
|
|
Temat:
KGHM
Wygląda na to, że 80 jest o "rzut beretem". Chociaż mnie to bardzo zadziwia i sama osobiście oczekiwałam spadków (i to gwałtownych) po odcięciu dywidendy. Też mam akcje i chciałam sprzedać przed dniem X i na szczęście nie zrobiłam tego :)) Wygląda na to, że mit KGHM jako spółki dającej nieźle zarobić jest bardzo silny.
|
|