Temat:
AIRWAY
|
Temat:
AIRWAY
@michal2805 nie czuję się komfortowo, czytając to co piszesz ani też nie muszę nikomu udowadniać ze mowie prawdę.
Pozwól, że nie będę wklejać screenów, z mojej prywatnej skrzynki, więc zacytuję mojego maila:
" Dzień dobry,
Jestem inwestorem indywidualnym Państwa spółki Airway Medix. 14.08.2020 wydaliście Państwo komunikat, w którym poinformowaliście o otrzymaniu od FED zatwierdzenia Cuffix do sprzedaży na rynku amerykańskim, co zgodnie z komunikatem miało oznaczać możliwość natychmiastowego rozpoczęcia komercjalizacji urządzenia w USA. Czas trwania testów szacowaliście Państwo na okres 4-6tyg, oraz przewidywaliście zastosowanie Cuffix u pierwszego pacjenta w ciągu kilku tygodni.
Proszę o wyjaśnienie, jak na ten moment wygląda sytuacja z tym urządzeniem oraz testami? Czy komercjalizacja urządzenia już się rozpoczęła? Czy testy potwierdzające wyniki testów użytkowych produktu, które do tej pory miały miejsce w ramach prac rozwojowych poza USA zostały już rozpoczęte w USA? Kiedy można spodziewać się dalszych konkretnych informacji na temat Cuffix na rynku w USA?
Pozdrawiam, .... " Wysłany zarówno na maila do kontaku z inwestorami indywidualnymi Adiuvo jak i Airway Medix.
Pisałam ostatnio maila do KRVit ponieważ miałam wątpliwości co do przekazywanych ESPI, które moim zdaniem były sprzeczne z informacjami z udzielanych przez prezesa wywiadów. Najpierw wrzucili ESPI w której odpowiedzieli na kazde moje pytanie, po czym dodatkowo odpisali na mojego maila w którym moim zdaniem pytania były dość niewygodne. Odpisali tego samego dnia, po kilku godzinach i nikt nie robił z tego problemu.
Po co Airway ma dawać informacje, które mogą wpłynąć na kurs, skoro i tak chcą sprzedać spółkę ? Na grupie akcjonariuszy Airawy już dawno mówi się o pilnowaniu kursu. Wczorajsze ESPI o sypaniu Orona to moim zdaniem, pół żartem : " Dawaj Oron, teraz Twoja kolej" ;)
|
Temat:
AIRWAY
Mogliby poprawić komunikację z akcjonariatem. Napisałam 2 maile, na żaden nie doczekałam się odpowiedzi. Czy ktoś wie co z tym urządzeniem? Czy te testy przeprowadzają/przeprowadzili? Czy ten komunikat to była ściema i jeden wielki pic na wodę?
|