twqiwzcz
Advertisement
PARTNER SERWISU
sfktuaty
szybki22

szybki22

Ostatnie 10 wpisów
Wyniki faktycznie bardzo dobre, szkoda tylko, że otoczenie wyjątkowo mało sprzyjające... :-(

adalberd napisał(a):
Zastanowił mnie dzisiejszy skok kursu KSG Agro o 8%. Czy może to być gra insiderów pod raport roczny, czy też uruchomienie linii do próżniowego pakowania wieprzowiny mogło tak wpłynąć zainteresowanie walorem?
proagro.com.ua/news/ukr/ksg-ag...

Nie chwal kursu przed końcem notowań ;-) Mnie teraz z kolei zastanawia załamanie kursu na koniec sesji, miałem nadzieję, że KSG Agro zacznie dzisiaj w końcu odbijać.

Hej,

jako początkujący chciałbym zrozumieć, co się obecnie dzieje...akcje zakupiłem mniej więcej w tym samym momencie, kiedy trafiły do portfela CFR.

"CD Projekt zapowiedział, że od 7 do 25 września za pośrednictwem Trigona uprawnieni uczestnicy programu motywacyjnego sprzedadzą ok. 490 tys. akcji (takie deklaracje złożyli firmie). Każdy z uprawnionych w odniesieniu do swojego zlecenia sprzedaży będzie mógł dokonywać zmiany liczby zbywanych akcji, minimalnej ceny sprzedaży, w tym również odwołać zlecenie w zakresie, w jakim nie zostało ono zrealizowane."

www.wirtualnemedia.pl/artykul/...

Z tego, co na szybko policzyłem - do tej pory zostało sprzedane ok. 165.7 tys. akcji - zatem do 25. września zostało jeszcze ok. 325 tys. akcji - co efektywnie może wywołać dalszą zapaść na kursie?

Przyznam, że jako niezbyt doświadczony przedstawiciel "lipcowej ulicy" ;-), kompletnie nie rozumiem reakcji rynku na te wyniki...może oczekiwania były jednak dużo większe - ale przecież aktualna wycena nie była chyba zbyt wygórowana, a obrót ostatnio praktycznie zerowy i nie było "pompki" przed wynikami..

Dzięki za analizę..być może coś się ruszy po publikacji wyników 31.08...

www.youtube.com/watch?v=czb2_m...

"nie kupimy helikoptera ani jachtu, żeby umacniać swoją pozycję na Morzu Śródziemnym" ;-)

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 1 grudnia 2021 10:07:50
Liczba wpisów: 23
[0,01% wszystkich postów / 0,01 postów dziennie]
Punkty respektu: 2

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,230 sek.

reqncfgf
tzvkkvgq
gaarwwpy
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
dowydwxv
eaxoixym
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat