Temat:
DROZAPOL
Witam. Widze ze na kochanym DPLqu siedzi troche wiary....no coz ja swoje na nim zarobilem kiedys, ale teraz zostale mz reka w nocniki. Kupowalem jescze po 11,65 jakies X czasu....no i teraz mamy cene jaka mamy, nie man tego duzo wiec sobie pozwolielm na zakopanie tego....niech lezy....strata % jest konkret, no ale duzo ludzi udupilo kase na dlugitermin w 2008 roku...... Pozdrawiam
|
|
Temat:
STALEXP
A wiec to tuuuu Rzeka jestes teraz :P Pozdr.
|
|
Temat:
BIOTON
Sorki - wiem ze to nie ten watek, ale myslalem ze moze kogos ucieszy to info......:)
|
|
Temat:
BIOTON
NARESCIE !!! :) wiadomosci.onet.pl/1868217,10,...Cytat:Prezydent Lech Kaczyński podpisał w poniedziałek nowelizację ustawy o Bankowym Funduszu Gwarancyjnym (BFG), przewidującą podwyższenie do 50 tys. euro stuprocentowych gwarancji dla depozytów bankowych. 50 tys. euro gwarancji ma dotyczyć jednej osoby i ma być przypisane do wszystkich depozytów w jednym banku. Zgodnie z obowiązującymi przepisami, kwota depozytu nieprzekraczająca 1 tys. euro jest gwarantowana w całości. Natomiast w przypadku depozytów wyższych niż tysiąc euro kwota w przedziale od 1 tys. euro do 22,5 tys. euro gwarantowana jest w 90-proc. Nowelizacja ma wejść w życie po upływie 14 dni od dnia ogłoszenia, zaś przepisy dotyczące gwarancji - w dniu ogłoszenia. Prezydent Lech Kaczyński zapowiedział, że skieruje do Trybunału Konstytucyjnego przepisy nowelizacji ustawy o Bankowym Funduszu.
|
|
Temat:
BIOTON
szooler - skad wiesz ze biotka maja wywalic z wig20 ?
|
|
Temat:
BIOTON
Witam - jestem tu new :) Widze ze u was rowniez watek biotka nalezy do lubianych ;) Ladnie sie poorbilo, boss przed wynikami puszcza pakiet po 40 gr, a dzis juz bylo 25 gr/akcje. Pamietam jak swego czasu kupowalem po 2,04 a sprzedawalem po nie cale 3 - eh gdzie te czasy..... Pozdrawiam i wytrwalosci zycze tym co siedza grubo w biotku......
|
|