PARTNER SERWISU
tfqvmokz
gracz23

gracz23

Ostatnie 10 wpisów
Pewnie chodzi o jakąś reklamę z telewizji " Takie rzeczy tylko w erze" czy jakaś jeszcze nowsza: " Cudowna Era", nie wiem rzadko oglądam telewizje, a może koledze krewie płacą za reklamę w internecie.
Czepiasz się szczegółów cela, meritum wypowiedzi kolegi jest takie ,że nie ma co się okłamywać o grubej rybie skupującej od kilku miesięcy akcji prosiaka, spółka ma ogromne zadłużenie, więc bez solidnych zysków za 3Q nie ma co liczyć na wzrost , prawdopodobnie będą dobre bo zysk operacyjny za 1 półrocze, rosnące przychody, restrukturyzacja, eksport do rosji wszystko to zapowiada się obiecująco, ale jedyne co pewne to wiara Polaków w kadre narodową na euro 2012, także pożyjemy zobaczymy.

PS: Ładnie się komponujemy co cela, 22-23:)

Era to jeden z operatorów telefonii komórkowej na naszym rynku, ja akurat jestem w Plusie :)
Co do spółki to też wydaje mi się że kiszenie będzie aż do najbliższych wyników, chyba że będzie jakieś info od maćka ale to i tak nie więcej niż na jeden zryw. Póki co chyba narazie lepiej obserwować.
Pozdrawiam.

kurcze dałem podgląd i wywaliło

..... w końcu nazwisko zobowiązuje, facet po prostu chce mieć cały rynek w garści :)

Dzisiaj rano wskoczyłem i jak na razie to moja 2 inwestycja jak się spaliłem na dudzie, ale teraz tego błędu nie popełnie, i jutro szybko wyskocze, może uda się zarobić coś w końcu.

Pozdrawiam

Witam wszystkich!!!
To mój pierwszy wpis, tylko tu mogę coś napisać, bo właśnie zaczynam przygodę z giełdą, skuszony możliwością bardzo łatwego zarobku, ale po przeczytaniu niektórych historii, będę musiał podejść do tego wszystkiego z większą ostrożność.
Mimo wszystko na początek kupiłem KGHM licząc, że nadchodząca dywidenda podniesie wartość spółki, a tak to czekam do zapowiadanych spadków.
Wielkie dzięki do wszystkich za tę forum, naprawdę dużo informacji!!!
Pozdrawiam!!!! wave

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 2 kwietnia 2010 13:03:59
Liczba wpisów: 5
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,199 sek.

igjchgdv
vuqaidqf
nlmkypjn
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
evhmjuwe
egyvmkyw
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat