Temat:
GOBARTO
babibabu napisał(a):jeszcze godzina i by wrocilo do 1,80. w poniedzialek +30% :)) hehe:D podzielam twoj entuzjazm !! w poniedzialek sie zobaczy co to za gierki poszly..
|
|
Temat:
GOBARTO
babibabu napisał(a):carringtontomas napisał(a):babibabu napisał(a):ale strzal!! przeciek czy zagranie taktyczne?? jak sadzicie? Nie pytaj tylko kupuj! nie kupie bo nie sprzedalem:)) siedze w tym po uszy i nie zamierzam wylazic!!! to chyba rzeczywiscie czyszczenie SL.szkoda ze nie opylilem biorac to pod uwage taki ruch i nie zlozylem zlecenia kupna z limitem aktywacji jakies 1,90. mialbym kase na koncie i nie przegapilbym ewentualnego wybicia, a co najwazniejsze teraz moglbym kupic wiecej!!! holerka, dobra lekcja na przyszlosc!!! jeep.. ja tez sie trzymam kurczowo tych podrobów :|
|
|
Temat:
GOBARTO
heh:D raz na wozie raz pod wozem..
|
|
Temat:
GOBARTO
heh :| to ja je kupilem wtedy od Ciebie :))
|
|
Temat:
GOBARTO
a ja nadal wierze w to mięsko :))
|
|
Temat:
GOBARTO
heh 1,80 :)) ehh jak ja nadal mało wiem.. :))
|
|
Temat:
GOBARTO
AdamLLL napisał(a):wszystko wskazuje na to ze porozumienie bedzie i bedzie korzystne wiec maloprawdopodobne zeby jeszcze spadlo i tak cena nawet po 2zł jest atrakcyjna wlasnie tez mam takie wrazenie ze juz nie spadnie nawet ponizej 1,83
|
|
Temat:
GOBARTO
niezly start :)) myslicie ze zejdzie cos ponizej 1,8 dzisiaj czy to juz trzeba wskakiwac do tego pociagu na 10 zetków ? ;))
|
|
Temat:
GOBARTO
witam,
to moj pierwszy wpis ale forum sledze juz od pewnego czasu i na poczatek duze podziekowanie dla babibabu bo dzieki twoim spostrzeżeniom do wykresu dudy, dzisiaj udalo mi sie przewidziec (a raczej wyspekulować ;) minimum czyli 1,69 i mialem udany zakup:)) rowniez podzielam entuzjazm ze poniedzialek bedzie calkiem ciekawy:)
pozdrawiam!
|
|