PARTNER SERWISU
ipbkyksl
lblachut

lblachut

Ostatnie 10 wpisów
Z innej beczki. Wczoraj pakiet poleciał po 256zł/szt ponad 3,5 mln zł. Zastanawia tylko kto wywala przy obrotach rzędu paru mld zł pakiet tak nisko?

Według mnie to mogły być tylko akcje pracownicze. Jak pamiętam w dobrych latach (2004-2006) fundusze i różne instytucje zbierały to z rynku po 120-160 zł. Ludzie złote interesy robili na jeżdżeniu i skupywaniu rozdanych darmowo pracownikom 15% akcji spółki PZU. Natomiast dalej nie rozumiem, jak przy takim rynku (wczoraj wolumen prawie 2 mln sztuk, o środzie nie będę wspominał) ktoś wyrzuca ok. 14 tys. sztuk akcji z 40% dyskontem???

irfy napisał(a):
Fidiasz napisał(a):
pop napisał(a):

Jaki dane?

Raport kwartalny...?

Dokładnie te :) Zobaczymy, co tam Henczke zwojowało :)

Ale ustawili się na te 1,07... Komuś zależy na spychaniu, pytanie czy to ma być zbierane w okolicach 1 czy niżej?

A może czas pomyśleć o dłuższej korekcie? Czyżby okolice 2 zł?

na razie kierunek wydaje się być niepewny. został przełamany trend wzrostowy który rysuje się od początku lipca. może będzie zbieranie z tych poziomów. jeśli tak, to sts i macd mogą wygenerować sygnały kupna niedługo

Jak leci to trzeba uśredniać... taki tuning portfela. I tak ubierają, ubierają... a potem się dziwią, że za ciepło i trzeba zrzucać :)

Jeśli spojrzeć na wykres to od 27. lipca to kąt nachylenia trendu wzrostowego zwiększył się dwukrotnie. Zakres dziennych wahań trzykrotnie. Wg mnie powinniśmy poczekać na realizację tych dwutygodniowych zysków i z poziomu 1,80 wchodzimy z powrotem w trend do góry.

www.rp.pl/artykul/5,344102.htm...

Katowicki Holding Węglowy ma obronić się przed upadłością przez emisję obligacji. KHW zalego Kopexowi 20 mln zł, Spółka ma obiąć część obligacji KHW

Za dużo wysypywali 20.30-20.40. Jak dla mnie uklepać dziś 20zł i będzie dobrzethumbright

20,40... chyba na dziś wystarczy, to nie ma być kolejny wariacki papier Shame on you

morfeusz napisał(a):
Shhh Shhh Shhh Shhh Silenced Silenced Silenced

Whistle Whistle hahaha :)

Pytanie czy 19,50 się dziś obroni. Wydaje mi się, że im bliżej 20 tym większe sypanie będzie.

daber napisał(a):
Aż miło popatrzeć Dancing Póki skup w toku, to ja się stąd nie ruszam happy7

Skup skupem, ale chyba nie za bardzo chcą już oddawać :)

Hehe. Spokojnie, Kopex ma za silne fundamenty, żeby sobie machać kursem w lewo i prawo jak na ulubionym ostatnimi dniami producencie mięsa :). Powoli do góry, myślę, że 19.00 jest do uklepania spokojnie w tym tygodniu, pomimo tego, że tak szybko jak tam weszliśmy, tak ucieczka pod 19 była równie ekspresowa.

pozdr

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 11 grudnia 2014 12:10:04
Liczba wpisów: 12
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,206 sek.

bdpiqqpn
oaaitnqo
kvhswtyk
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
ennwfmwd
xspkslko
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat