0 Dołączył: 2009-04-26 Wpisów: 12
Wysłane:
14 kwietnia 2012 15:56:13
Czy są na tym forum osoby które kupowały od Pana Jarosława R akcje serii C spółki eenergo, które potem były niby resplitowane? Chodzi konkretnie o serię C.Wg mojego stanu wiedzy te osoby zostały wprowadzone w błąd, dostały po 10% akcji bo żadnego resplitu nie było.90% ktoś po drodze przytulił, domyślam się kto. Ponadto wg mojego stanu wiedzy Jarosław R oraz doradca inwestycyjny czy krzysztof 357 którzy produkowali się na forach tej spółki(oraz innych) to jedna i ta sama osoba. Ten pseudo doradca jest z Łomży.Są uzasadnione podstawy sądzić że razem z byłem prezesem eenergo Panem K. kręcili lody, nie tylko na tej spółce.Z eenergo wyciągnęli cały majątek, zostawili akcjonariuszom tzw wydmuszkę,której cena giełdowa oddaje to co zostało w spółce. Jarosław R był w tym czasie w RN spółki, obok rodziny Pana K i kolejnego spryciarza z łomży Pana P. ( rok urodzenia 1979 czyli wcześnie zaczyna "działać"na rynku). Podobno teraz szykują do wejścia na NC swój nowy wymysł fundusz Gekko(najcenniejsze aktywo, dawnego eenergo, które zostało Panu K sprzedane przez nowych właścicieli spółki) .Mamy te same osoby w tej spółce tylko że teraz Pan P. to prezes a Pan K.i jego rodzina to RN. Jak są tu takie osoby pokrzywdzone to proszę się wpisywać.Sporo grupa tych osób była na ostatnim walnym i także do nich kieruję zapytanie.
|