Jarbas napisał(a):Na koniec większość nie wiedziała co robić..
Nie pojawiło się nic w "cenie" ani na S ani na K.
Ci co mieli nie wiedzieli czy sprzedawać, Ci co chcieli kupić czy to już czas...
Przelukać trzeba tranzakcje ile poszło po jakiej stronie.
Alexey nie panikuj z ceną 5zyli na razie jesteś bezpieczny skoro to inwestycja na longa ;)
Aaaa.... i potencjał zmiany nam się zwiększył :)
dzieki, jak zwykle konkretnie i ciekawie.

longtermowo to w ogole nie ma powodow do paniki. natomiast, jak wspominalem, musze sie czesciowo skrocic z papiera w ciagu 8-9 sesji. satysfakcjonuajaca mnie cena wyjscia to min. 7,00, no i tu juz mam zagwozdke jak to rozegrac

(na pytanie dlaczego nie wychodzilem po 8,00 tak jak to zrobil kolega Piotr74 odpowiadam, oczywiscie, ze z upokarzajacej checi zysku, to znaczy technicznie walor jest tak ustawiony ze jak przebije 8,40 to nie ma prawa nie odleciec, liczylem ze sie na to zalapie).
dzisiaj na ile patrzylem w arkusz to po poludniu brali raczej z prawiej, jakkolwiek cwanie, czyli nie podbijali, skoro im samo przychodzilo coraz taniej. jutro moze cos wyjasnic. osobiscie wolalbym raczej niskie otwarcie (zauwazyliscie ze dla TEXa charakterystyczne sa wysokie otwarcia i czarne swieczki potem?) i podchodzenie w gore. otwarcie typu 7,50 bedzie mnie raczej niepokoic.
In the name of all that which does not suck!