Czy na pewno wynajmowane tego do końca nie wiem ale faktem jest że Woronicza 76 to duży blok (w miarę nowy) można zobaczyć na earth.google. Ja podjechałem kiedyś zobaczyć to ich biuro no i jak na osiedlu no ale adres na Woronicza :) Może mają duży apartament i taniej wynajmowali niż biuro ... nie wiem.
Dla potwierdzenia numery pesel 2 osób z rady nadzorczej z Krs: 91062410041 ; 88110909875 ; Może to rodzina kogoś kto wyłożył trochę pieniędzy albo ???
Jako ciekawostkę mogę podać, że prezes M. Markiewicz dostał dotacje z PARPU na rozwiązania informatyczne projekt Nobillo ... normalnie wszechstronny menedżer
www.web.gov.pl/wywiady/271_128...O skład RN i stan rozmów z BGZ zapytałem ich jeszcze w lipcu - odpowiedzieli szybko i w pierwszej części uspokoili mnie na trochę, natomiast na temat osób z RN z rocznika 1991 i 1988 nie odpowiedzieli poniżej ich odpowiedź :
"Witamy serdecznie,
Na dzień dzisiejszy nie mamy, żadnych nowych informacji dotyczących kredytu, które moglibyśmy wyraportować. Wszelkie informacje, które są istotne będą raportowane w EBI, ponieważ przekazanie tylko Panu takich informacji wiązałoby się przez nas ze złamaniem prawa (jesteśmy spółką publiczną). Prosimy o jeszcze trochę cierpliwości – dokładamy wszelkich starań aby wywiązać się ze wszystkich naszych zobowiązań wobec obligatariuszy. O podpisaniu umowy z bankiem BGŻ poinformujemy w systemie EBI.
W drugiej kwestii, którą Pan poruszył pragniemy poinformować, że Zespół, który odpisuje na Pana korespondencję to kluczowe osoby w firmie, które posiadają odpowiednie doświadczenie i wiedzę: Przewodniczący Rady Nadzorczej MEW S.A. – Pan Marcin Markiewicz, Prokurent - Maciej Nadulski oraz Członek Rady Nadzorczej – Pan Krzysztof Zeniuk. "