No Marys81 między innymi Ty również he he
A tak na poważnie czas na podsumowanie tego tygodnia w którym dużo się działo na moich spółkach.
Był to bardzo dobry dla mnie tydzień biorąc pod uwagę iż jeszcze w poniedziałek rano byłem ponad
13,70% na minusie.
GPH okazało się trafną inwestycją a i na Dudzie widać zakończyły się spadki co mnie bardzo uspokoiło. Nie wierzę oczywiście mimo wzrostu przez dwa notowania aby trwał on nadal ale na pewno jest to odbicie od dna i raczej lecieć już nie powinno. Tym bardziej się cieszę ze przetrzymałem ponad
10% stratę na tym walorze i nie pozbyłem się go ale nauczyłem się jednej rzeczy że spółka wcześniej czy później jeśli spadnie to i tak powróci do poziomów z przed spadków.
Cały czas uparcie próbuję kupić Helio ale w ustalonym przeze mnie poziomie jeśli się nie uda to zrezygnuję jednakże mimo iż dzisiaj spółka ta lekko zwyżkowała nadal nie widać mocy do wzrostu więc czekam spokojnie. Zauważyłem natomiast że poziom 13,30zł - 13,40zł jest mocnym oporem i raczej niżej nie spadnie a to właśnie jest oznaką że można już papier kupić.
A oto mój obecny portfel:
GRUPAPSW(25,13%)
= +41,27%DUDA (44,45%)
= -4,83%GOTÓWKA (30,42%)
BIEŻĄCA WARTOŚĆ PORTFELA = +5,79%OD POCZĄTKU INWESTYCJI = -5,21%