Cytat:Lekarstwo na nieuleczalną chorobę to to nie jest - fakt.
Jednak na tle większości spółek z NC ich produkty wydają mi się ciekawe. Oczywiście sam fakt iż są ciekawe nie oznacza, że będzie z tego kasa. Poza tym produktów mają więcej niż te które wymieniłeś.
Frog,wiem,że mają więcej,ale dowiadywałem się sporo o tej spółce i powiem Ci,że z tych kilku produktów liczy się...tylko jeden,tzn. te świecidełka na rowerach,inne albo mają malutkie znaczenie dla przychodów,albo dopiero są w fazie przygotowań do sprzedaży,dlatego szczerze mówiąc średnio mnie przekonują te innowacje. O tyle się zdziwiłem temu określeniu "ciekawe produkty" (nie miej mi za złe szczerości

),że sam w swojej kronice zwracałeś na takie firmy innowacyjne,jak 11Bit (z Anomałami),czy i3D (z Quazarem 3D), inne firmy growe też budzą respekt.Takie firmy,to rozumiem,że mają coś ciekawego i przekonuje mnie fakt,że na tym zrobią sporą kasę,na takich w dłuższym terminie powinno się przyzwoicie zarobić,ale czy na świecidełkach do rowerów,to nie sądzę...
Aha-szanse na zysk podany w prognozie oceniam na zero procent,niech pokażą najpierw raport za I półrocze...