Cytat:Doświadczenia nie mam, ale chce je zdobyc tak szybko jak się da- narazie wziąłem sie za studiowanie Murphy'ego i jego rynków, ale wiem, że to za mało...
jaki mógłbym być następny mój krok jesli chodzi o zdobywanie wiedzy ?
btn
olej analize miedzyrynkowa... obecnie rynki sa rozsynchronizowane.... takie drobne spostrzezenie z forexu...
ale za to jego AT jest niezla, tak samo shwagera, mozna tez nad psychologia popracowac, troszke ekonomii tez nie zaszkodzi ( polecam begga), a pozniej polecam Dynamic Trading,
i forum
http://www.forexfactory.com tam jest sporo tematow z systemami AT pod forex, ale na rynkach akcji tez sie niektore sprawdzaja
Jak chcesz sie przeszkolic z AT to polecam forex, duze ryzyko ale czeste tranzakcje i mozna szybko nabrac doswiadczenia... ale odradzam granie realna kasa na poczatek... ja tak stracilem sporo, ale sporo mnie tez to nauczylo, gracze forexowi nie na darmo mowia ze pierwsze depo trzeba stracic i dopiero sie zacznie grac jak nalezy :]
doswiadczenie na rynku moje to 2 lata
ps. jesli chcesz jakas literature to odezwij sie na pw
Cytat:Malkiel "Błądząc po Wall Street"
wg mnie tylko jako ciekawostka, zalozenie ze rynek dyskontuje wszystko jest zalozeniem AT zreszta shwager ladnie to wyjasnil u siebie w ksiazce, a z doswiadczenia wiem ze im wyzszy tytul naukowy ma autor ksiazki tym wieksze bzdety pisze i najlepiej czytac tych co sa praktykami a nie teoretykami... nie wykluczam ze sie myle
Im szybciej zrozumiesz, że nie jesteś nieomylny tym szybciej zaczniesz zarabiać.
To nie jest rekomendacja!!