Temat:
GRAAL
Ja dzisiaj się z nim na chwilę pożegnałem. Było to niezwykle miłe i owocne spotkanie. Jak tylko się trochę skorektuje, wsiadam ponownie.
|
|
Temat:
GRAAL
Osobiście trzymam GRAAL'a od okolic ~9 PLN. Pozbędę się prawdopodobnie przed ogłoszeniem raportu rocznego, wg którego okaże się coś innego, lub że czegoś mimo zabezpieczeń brakło ;)
|
|
Temat:
GRAAL
Opłacało się przezekać jesienne spadki. Jestem z GRAALem od 9,06 co dało mi już prawie 50%. Patrząc długoterminowo, jest jeszcze sporo do odrobienia. Prognoza użytkownika kiba69 bardzo mi odpowiada, jednak jakie są szanse że w najblizszym czasie osiągniemy takie poziomy? Druga opinia byłaby bardzo mile widziana.
|
|
Nie jesteś sam. Długo przyglądałem się tej spółce i ok 19.02 zainwestowałem trochę grosza w ich papiery. Jak dotąd wszystko układa się po mojej myśli.
|
|
Temat:
GRAAL
Wczoraj byłem lekko zabiegany. Wchodzę dzisiaj na rachunek, a tam niesłychane ubytki. Patrze na kurs graala i zamiast w górę, to sypnęło się ostro w dół. Patrze na kurs i myślę - pięknie, w techmexa nie wskoczyłem, ale graalik mnie ogoli. Dla potwierdzenia patrze na wątek na stockwatch... i kamień spadł mi z serca. Wyszło na to że ktoś sobie pogrywa rybną spółką. Mam nadzieję, że wykres szybciutko wróci na swój kurs.
|
|
Temat:
ZPUE
Po wskoczeniu w okolicach 90 wyszedlem przy 130. Smialo mogłem jeszcze przytrzymac, ale nei chcialem popelnic tego samego bledu co na Polnordzie. Obecnie ZPUE jest na poziomie ok 170 PLN. Pisząc: kurs pójdzie w górę 170zł-180zł na akcję, zapomniałeś dodać "o", czy może "do" 170-180 PLN ?
|
|
Witam, Gdzie znajdę zestawienie podobne do tego znajdującego się na stronie www.stockwatch.pl/gpw/indeks/w... , jednak z możliwością dowolnego (lub z większą ilością dostępnych przedziałów czasowych ) ustawienia długości okresu w kolumnie "zmiana 12m" ? Pozdrawiam
|
|
Temat:
ZPUE
Ktoś może wyjaśnić co się dzieje z tym papierem? Ostatnio wzrost o 12, dzisiaj w pewnym momencie na czele czerwonych, po czym zamknięcie tylko -0,8 %.
|
|