Temat:
IMPERIO
Znowu Członek Zarządu mający dostęp do informacji poufnych zakupił mały pakiecik chyba coś to oznacza?
|
|
Temat:
IMPERIO
Nie są duże w raporcie mają odjęte od zysków wtopę na Duda-Bis, ale nie wiem jak sie ta sprawa zakończy bo coś ucichło ostatnio. Zdrowa spółka tylko mało dostrzegana przez potencjalnych inwestorów
|
|
Temat:
IMPERIO
Dobra analiza !!! To oczywiste że to tylko kwestia czasu i zostanie zwolniony kurs, bo taka perełka żadko sie trafia w trudnych czasach . Polecam bo warto!!!
|
|
Temat:
IMPERIO
No to jak Ty to widzisz? bo jak narazie zero przewidywalności a sytuacja nie jest zła kto to trzyma w ryzach co będzie w najbliższych miesiącach. No bo musi nadejść jej czas bo portfel inwestycyjny jako fundusz mają dobry.
|
|
Temat:
IMPERIO
No to na co czekamy trzeba rozbujać Fundusz te poziomy chyba są niskie jak na chwilę obecną 3 złote to takie minimum które powinno być . Ale komuś chyba zależ by kurs był nisko. Wystarczy spojrzeć na tranzakcje jak ktoś próbuje poderwąć kurs odrazu z automatu kilka akcji aby zniżyć kurs i tak się dziej już chyba pół roku . Kto ma w tym interes? Ja nie wiem! Pozdrowienia dla wytrwałych będziecie nagrodzeni
|
|
Temat:
IMPERIO
Drodzy akcjonariusze , pora na wzrosty zasługujemy na nie my wytrwali inwestorzy myśle że ci co mieli sypać już się wysypali. Myślę że będzie tylko lepiej, ale się zobaczy:)
|
|
Temat:
IMPERIO
No bo jak wytłumaczyć zjawisko zjazdu po kilku tysiącach akcji kupionych przez kogoś w granicach 1,92-1,96 nagle ktoś puszcza 2, 5 akcji poniżej 1,90 i tak wkoło dobiera i spuszcza tak się dzieje od dłuższego czasu, uważam że niebawem znowu będzie zbieranka do poziomu około 2,15- 2,20 i albo ktoś weźmie ile będzie chciał i cena już nie spadnie albo znowu na małych obrotach zrzucą go i tak wkoło.
|
|
Temat:
IMPERIO
Wygląda na to że to ostatnie dni poziomów poniżej 2 zł . Ktoś kto pilnuje niskiego kursu raczej już niedługo będzie musiał się poddać. Dziś rano widać było cykającą bombę która może eksplodować i wyskoczyć już na stałe ponad 2zł. Pozdrowienia dla wytrwałych będą wynagrodzeni :)
|
|
Temat:
IMPERIO
Ładna walka Podaży z Popytem robi się ciekawie myślę że już niedługo kolejne wybicie wszystko się fajnie rysuje. Proszę o analizy bo wydaje mi się że mozemy mieć w najbliższych dniach niezłe wybicie!!!
|
|
Temat:
IMPERIO
Gino Rossi SA to nowe plany BBICAPNFI szykuje się przejęcie znanej marki odzieżowej. Maja już plan naprawczy, dowiedziałem się ostatnio o kilku spotkaniach zarządów !!!
|
|
Temat:
PGE
kiedy konkretnie ma być informacja o redukcji i cenie emisyjnej?
|
|
Temat:
IMPERIO
Jak myślicie jak się zachowa kuros podczas najbliższych sesji? Jaki jest możliwy kierunek, bo zachowanie tej spółki jest dziwne, ma ktoś z was jeszcze ich akcje bo jakos niemrawo się zrobiło.
|
|
Temat:
IMPERIO
Wszystko w porządku według mnie obroty jedne z wyższych spada ale na dużych obrotach po prostu po dużych wzrostach część inwestorów realizuje zyski, w momencie gdzie jest przecena wszystkich spółek na GPW. Wydaje mi się że korzysta na tym jakaś gruba ryba skupując wszystko między 2,25a 2,30.
|
|
Temat:
IMPERIO
No i po wynikach mamy niezły zjazd, należy sobie zadać pytanie czy rzeczywiście były słabę czy akcjonariat mamy jaki mamy. Prosił bym o analizę zaistniałej sytuacji. Mimo wszystko wydaje mi się że mimo -10% o godzinie 10, zamknięcie nie będzie niżej niż na poziomie -5%
|
|
Temat:
IMPERIO
Coś nam kurs zaczyna dołować!!! To chyba przed wynikami:)
|
|
Temat:
IMPERIO
Uważam że spółka jest ogólnie zdrowa i już zasługuje na cenę 4zł . Jestem z nią w portfelu już niemal 3lata i przeżyłem wiele, w ostatnich miesiącach dopakowałem trochę. i uważam że dobrze zrobiłem. W ostatnich dwóch może trzech miesiącach , jedynym błędem zarządu jest stosunkowo małe zaangażowanie marketingowe, wydaje mi się że gdyby zarząd troche bardziej był medialny (to przy takim portfelu) i takiej sytuacji jaka mamy obecnie na rynkach to poziom 7-8 zł byłby napewno.
|
|
Temat:
IMPERIO
Wiem że sprawa jest znana i wiem że miała wpływ na kurs , ale artykuł do którego dałem link jest nowy i raczej nie miał wpływu na kurs.
|
|
Temat:
IMPERIO
Znalazłem ciekawy wątek jak myślicie BBC utopi te 20 milinów zainwestowanych w DUDĘ-BIS. Jeśli tak sie stanie to bedzie nie ciekawie, może to się odbić na kursie. Znalazłem ciekawy artykuł, który opisuje całe zamieszanie oto link. biznes.onet.pl/przypadek-zakla...
|
|
Temat:
IMPERIO
No i mamy korektę dzisiaj jakie typujecie zamknięcie, czy obroni 2,40? Ja osobiście liczę na piątek i znowu mocne wybicie, po dobrych danych dotyczących wzrostów w naszej gospodarce.
|
|
Temat:
IMPERIO
Może ktoś kto zajmuje się analizami , spróbuje przeanalizować zasięg kursu np na 3 lata do 2012. Ciekawią mnie wasze opinie bo się zapakowałem mocno jak na swoje możliwości i myślę o 3 latach ale nie wiem czy wytrzymam, ale uważam że na tej spółce cierpliwość może popłacać. Pozdrawiam
|
|
Temat:
IMPERIO
Coś nam obroty zmalały dzisiaj , jak myślicie jak się zachowa w tym tygodniu kurs? przyzwyczaiłem się do sporych obrotów w ostatnich sesjach a tu cisza:)
|
|
Też bym polecił BBICAPNFI spółka niedowartościowana , bez ryzykownych inwestycji ( jedynie proces z Dudą ) myślę że już teraz jej miejsce to koło 5zł . J a mam w planie do 2012 roku realizacje zysków na tej spółce:) Zobaczymy jaki będzie wtedy kurs
|
|