PARTNER SERWISU
druhngmm
jsab1

jsab1

Ostatnie 10 wpisów
Znowu Członek Zarządu mający dostęp do informacji poufnych zakupił mały pakiecik chyba coś to oznacza?

Nie są duże w raporcie mają odjęte od zysków wtopę na Duda-Bis, ale nie wiem jak sie ta sprawa zakończy bo coś ucichło ostatnio.
Zdrowa spółka tylko mało dostrzegana przez potencjalnych inwestorów

Dobra analiza !!!
To oczywiste że to tylko kwestia czasu i zostanie zwolniony kurs, bo taka perełka żadko sie trafia w trudnych czasach .
Polecam bo warto!!!

No to jak Ty to widzisz? bo jak narazie zero przewidywalności a sytuacja nie jest zła kto to trzyma w ryzach co będzie w najbliższych miesiącach. No bo musi nadejść jej czas bo portfel inwestycyjny jako fundusz mają dobry.

No to na co czekamy trzeba rozbujać Fundusz te poziomy chyba są niskie jak na chwilę obecną 3 złote to takie minimum które powinno być . Ale komuś chyba zależ by kurs był nisko.
Wystarczy spojrzeć na tranzakcje jak ktoś próbuje poderwąć kurs odrazu z automatu kilka akcji aby zniżyć kurs i tak się dziej już chyba pół roku . Kto ma w tym interes? Ja nie wiem!
Pozdrowienia dla wytrwałych będziecie nagrodzenihello1

Drodzy akcjonariusze , pora na wzrosty zasługujemy na nie my wytrwali inwestorzy myśle że ci co mieli sypać już się wysypali. Myślę że będzie tylko lepiej, ale się zobaczy:)

No bo jak wytłumaczyć zjawisko zjazdu po kilku tysiącach akcji kupionych przez kogoś w granicach 1,92-1,96 nagle ktoś puszcza 2, 5 akcji poniżej 1,90 i tak wkoło dobiera i spuszcza
tak się dzieje od dłuższego czasu, uważam że niebawem znowu będzie zbieranka do poziomu około 2,15- 2,20 i albo ktoś weźmie ile będzie chciał i cena już nie spadnie albo znowu na małych obrotach zrzucą go i tak wkoło.

Wygląda na to że to ostatnie dni poziomów poniżej 2 zł . Ktoś kto pilnuje niskiego kursu raczej już niedługo będzie musiał się poddać.
Dziś rano widać było cykającą bombę która może eksplodować i wyskoczyć już na stałe ponad 2zł.
Pozdrowienia dla wytrwałych będą wynagrodzeni :)

Ładna walka Podaży z Popytem robi się ciekawie myślę że już niedługo kolejne wybicie wszystko się fajnie rysuje.
Proszę o analizy bo wydaje mi się że mozemy mieć w najbliższych dniach niezłe wybicie!!!

Gino Rossi SA to nowe plany BBICAPNFI szykuje się przejęcie znanej marki odzieżowej.
Maja już plan naprawczy, dowiedziałem się ostatnio o kilku spotkaniach zarządów !!!

kiedy konkretnie ma być informacja o redukcji i cenie emisyjnej?

Jak myślicie jak się zachowa kuros podczas najbliższych sesji? Jaki jest możliwy kierunek, bo zachowanie tej spółki jest dziwne, ma ktoś z was jeszcze ich akcje bo jakos niemrawo się zrobiło.

Wszystko w porządku według mnie obroty jedne z wyższych spada ale na dużych obrotach po prostu po dużych wzrostach część inwestorów realizuje zyski, w momencie gdzie jest przecena wszystkich spółek na GPW. Wydaje mi się że korzysta na tym jakaś gruba ryba skupując wszystko między 2,25a 2,30.

No i po wynikach mamy niezły zjazd, należy sobie zadać pytanie czy rzeczywiście były słabę czy akcjonariat mamy jaki mamy.
Prosił bym o analizę zaistniałej sytuacji.
Mimo wszystko wydaje mi się że mimo -10% o godzinie 10, zamknięcie nie będzie niżej niż na poziomie -5%

Coś nam kurs zaczyna dołować!!! To chyba przed wynikami:)

Uważam że spółka jest ogólnie zdrowa i już zasługuje na cenę 4zł . Jestem z nią w portfelu już niemal 3lata i przeżyłem wiele, w ostatnich miesiącach dopakowałem trochę. i uważam że dobrze zrobiłem.
W ostatnich dwóch może trzech miesiącach , jedynym błędem zarządu jest stosunkowo małe zaangażowanie marketingowe, wydaje mi się że gdyby zarząd troche bardziej był medialny (to przy takim portfelu) i takiej sytuacji jaka mamy obecnie na rynkach to poziom 7-8 zł byłby napewno.

Wiem że sprawa jest znana i wiem że miała wpływ na kurs , ale artykuł do którego dałem link jest nowy i raczej nie miał wpływu na kurs.

Znalazłem ciekawy wątek jak myślicie BBC utopi te 20 milinów zainwestowanych w DUDĘ-BIS.
Jeśli tak sie stanie to bedzie nie ciekawie, może to się odbić na kursie.
Znalazłem ciekawy artykuł, który opisuje całe zamieszanie oto link.
biznes.onet.pl/przypadek-zakla...

No i mamy korektę dzisiaj jakie typujecie zamknięcie, czy obroni 2,40?
Ja osobiście liczę na piątek i znowu mocne wybicie, po dobrych danych dotyczących wzrostów w naszej gospodarce.

Może ktoś kto zajmuje się analizami , spróbuje przeanalizować zasięg kursu np na 3 lata do 2012. Ciekawią mnie wasze opinie bo się zapakowałem mocno jak na swoje możliwości i myślę o 3 latach ale nie wiem czy wytrzymam, ale uważam że na tej spółce cierpliwość może popłacać.
Pozdrawiam

Coś nam obroty zmalały dzisiaj , jak myślicie jak się zachowa w tym tygodniu kurs? przyzwyczaiłem się do sporych obrotów w ostatnich sesjach a tu cisza:)

Też bym polecił BBICAPNFI spółka niedowartościowana , bez ryzykownych inwestycji ( jedynie proces z Dudą )
myślę że już teraz jej miejsce to koło 5zł . J a mam w planie do 2012 roku realizacje zysków na tej spółce:)
Zobaczymy jaki będzie wtedy kursthumbright

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 5 stycznia 2011 16:14:10
Liczba wpisów: 24
[0,01% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,361 sek.

ztnqkrax
oosyezjv
koqwnjts
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
qgabcrhm
nbzbbxcf
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat