Temat:
Onesano
ale pompuje :)
|
|
Temat:
GANT
umorzenie 12.000 zł emisja ponad 3 mln.....
|
|
Temat:
GOBARTO
ok, jeśli Ciebie uraziłem to przepraszam. Może i masz rację, w sumie nie uważam się za wielkiego znawcę tematu pt. DUDA. Jednak zwróć uwagę, że informacje obiektywne (np. właśnie Rosja) nic rynkowi nie przynoszą, natomiast subiektywizm oceny w wypowiedzi prezesa daje taki rezultat jak dzisiaj. Moim zdaniem to trochę dziwne. Z drugiej strony bardzo się cieszę że postępowania zakończyły się zmianą RN i wejściem bardziej odpowiedzialnego człowieka do Zarządu. Wg mojej subiektywnej oceny zaczekam z ponownym wejściem do pierwszych efektów zmian. pozdrawiam
|
|
Temat:
GOBARTO
krewa napisał(a): przepraszam za wścibskość - ale czy w momencie wejścia Tobie nie przeszkadzał brak zaufania do prezesa?
Raz się załapałem na promocję, ale pamiętam też ten zjazd z 2,0 na 1,4 a potem 1,4 na 0,50 - bolesny był dla tych, co myśleli że przetrwają. Takie szacher-macher szybko rośnie a jeszcze szybciej spada tylko i wyłącznie po wrzutach info do prasy to jest delikatnie mówiąc wielka kupa g..... pozdrawiam
|
|
Temat:
GOBARTO
Witam, to mój pierwszy post na forum. Wyszedłem z DUDY na 1,53 - jakoś nie wierzę prezesowi i myślę że to jego kolejna gierka. Wychodzę z założenia że ryzyko warto podejmować ale nie wtedy gdy ma się do czynienia z oszustami. pozdrawiam
|
|